Měli jsme po zápase s Lány sezení a všichni z B-týmu přislíbili svoji účast i v dalším ročníku, říká o budoucnosti zavidovské rezervy Petr Čech mladší

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal útočník zavidovské rezervy Petr Čech mladší, který svými dvěma góly pomohl porazit vedoucí celek rakovnického okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Dvěma góly rozhodnout o překvapivé výhře musí být skvělý pocit, ještě když jde o zápas s prvním týmem tabulky. Jaký jsi měl po zápase pocit?
Měl jsem z toho výborný pocit. Během zápasu jsem několikrát nevyřešil situaci optimálně, a tak jsem byl rád, že jsem to tímto způsobem odčinil.
2) Jak to vypadá nadále v Zavidově? Áčko spadne do B třídy, co rezervní tým?
Toť otázka. Měli jsme po zápase s Lány sezení a všichni z B-týmu přislíbili svoji účast i v dalším ročníku. Tudíž závisí na příchodech a odchodech v A-týmu, do čehož moc nevidím. Ale jsem optimista, sestavy zalepujeme už dobrých pár let.
3) Soutěž se blíží ke konci a bude od fotbalu chvíli pauza. Plánuješ se účastnit nějakých turnajů a máš připravený na léto individuálek?
Já moc na ty turnaje nejsem. Jsem kopyto a potřebuju velký hřiště, abych se mohl rozeběhnout. Kluci, se kterými jezdím na Slavii, mě ale přemluvili a zúčastníme se turnaje v Kounově a v Senomatech. Individuálek samozřejmě plánuji, ale bude zaměřený spíš na basketbal.
4) Je o tobě známé, že jsi fanoušek pražské Slavie. Jak bys zhodnotil působení trenéra Trpišovského u týmu a jaké změny by sis během pauzy přál?
Na hodnocení trenéra Trpišovského je dle mého názoru brzy. Doufám, že se během pauzy uklidní situace ohledně našich majitelů a nakoupí se vhodné posily pro sestavu se 3 stopery a 2 wingbacky, kterou Jindra avizoval, když přišel do Slavie. Strašně bych si přál, aby Trpišovský příští sezonu uzavřel ústa všech pochybovačů a my slavili titul okořeněný úspěchem v Evropě.
5) Jak se těšíš na dokopnou, která je takřka za rohem? Bude to asi velký, že...
Zavidovská dokopná stojí vždy za to. Bohužel se letos sešel termín s festivalem Votvírák a popravdě doposud nevím, čemu dám přednost.
6) Jsi v Zavidově spokojený?
Ano jsem. Je tu parádní hřiště, výborná parta, pěkný kabiny. Pivo a klobiny tu mají taky výborný. Nemám důvod měnit působiště. Když mě tady budou chtít i nadále, nejspíš tu už dohraju.
7) Práskni na své spoluhráče, kdo chodí neustále pozdě, kdo je největší šoumen, manekýn a kdo naopak jde vzorem jak v kabině, tak i na hřišti.
Neustále se říct asi nedá, čas od času přijde pozdě náš flegmatik Pavel Šíma. O šoumenství se pokouší Martin Štiller, ale ty jeho vtípky už nejsou, co bývaly. Jako manekýn mě napadl Patrik Vitner, a to hlavně kvůli jeho růžovým trenkám, co měl na posledním zápase. Vzorem nám jdou ty starší samozřejmě, musím říct taťku, i když by mohl na hřišti občas méně mluvit a Danka Deveru.
8) Jakou šanci dle tebe má tým postupující z rakovnického OP do B třídy, tedy do nejnižší krajské soutěže?
Před sezonou jsme měli přátelák se Mšecí a myslím si, že je minimálně o třídu výš než možní postupující. Jsem toho názoru, že pokud postupující tým pořádně neposílí, bude trpět jako Lužná. Samozřejmě to nikomu nepřeju a budu rád překvapen.
9) Máš před zápasem nějaký rituál?
Nemám. I když před minulými dvěma zápasy jsme měli kvalitní přípravu v hospodě a byly z toho 2 góly v obou zápasech. To bych mohl zavést jako rituál.
10) Blíží se MS v Rusku. Koho máš jako černého koně, komu budeš přát nejvíce a koho tipuješ na celkové vítězství?
Největším favoritem je asi někdo z dvojice Brazílie, Německo. Mým černým koněm je Francie.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.