Chtěl bych poděkovat našim fanouškům za podporu během sezóny a ať si užijí léto, říká hráč 28. kola Jakub Říský z Oseku

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 28. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Poslední týdny se vám moc nedařilo, ale pak přišla vysoká domácí výhra nad Hlubokou. Byla nějaká speciální taktika na tento zápas?
Speciální taktika na Hlubokou nebyla žádná. Chtěli jsme odčinit vysokou porážku z podzimu a to se nám nakonec dokonale podařilo. Až překvapivě jsme dokázali výborně napadat soupeře, tím si dokázali vytvářet šance a i je proměňovat. Myslím, že jsme vyhráli naprosto zaslouženě.
Popsal bys nám stručně vývoj utkání?
Na začátku se nám podařilo dát dva rychlé góly, tedy spíše panu Hosnedlovi, který se už konečně asi po půl roce trefil, zřejmě už správně doladil svůj předzápasový individuální trénink. Poté jsme už hráli s klidem a věřili jsme si. Nakonec jsme přidali Hluboké na cestu ještě tři kousky.
Dá se říct, že Hlubokou jste porazili ty a tvůj spoluhráč Sebastian Hosnedl. Váš gólový počin musel být pro Hlubokou hořkým probuzením ze snu. Vnímal jsi, jak reagovala Hluboká na poločasový výsledek 3:0 (střídání, změna taktiky)?
O přestávce jsem si všiml, že vystřídali brankáře, který se jim zranil a také stopera. Zřejmě vsadili více na útočení a snažili se dostat zpátky do zápasu. Hráli i agresivněji. Ke konci zápasu už to těžko nesli.
Popíšeš nám stručně všechny branky, na kterých ses podílel (góly + asistence)?
První gól se mi povedlo dát těsně před koncem poločasu, když Martin Kroupa vyhrál hlavičku a skvěle mi to posunul dopředu a já jsem postupoval sám na brankáře, kterého jsem dokázal přehodit. Pak jsem asistoval Hosimu u jeho hattricku, kdy jsem mu posunul míč dopředu, on už si mazácky kličkou poradil s gólmanem a zakončil. V poslední minutě zápasu jsem dostal přihrávku od Johnnyho a postupoval jsem na bránu, nadvakrát se mi podařilo dát branku na pět nula.
Jak váš trenér reagoval na výsledek utkání bezprostředně po jeho skončení?
Byl nadšený, říkal, jaký bude mít skvělý týden. Tančil v kabině a dal si plzeňskou dvanáctku.
Před domácími fanoušky se muselo oslavovat góly krásně a navíc, když máte ke každému vstřelenému gólu takovou znělku. Prozradíš našim čtenářům, o jakou znělku se jedná?
Jedná se o písničku od Kabátů – Corrida. Snad příští týden ještě několikrát zazní.
V sezóně jsi už vstřelil 14 branek, ale do konce zbývají ještě dvě kola. Jaké mety vstřelených gólů bys chtěl letos dosáhnout jako nejlepší střelec Oseku této sezóny?
V sobotu na Čimelice ze soukromých důvodů nebudu, takže mi čeká už jen poslední zápas proti mistrovi. Doufám aspoň v jeden gól a naší výhru.
Plánuješ na další sezónu nějakou změnu nebo budeš dál pokračovat v Oseku?
Nabídky mám, ale doufám v setrvání v Oseku. Snad se domluvíme na pokračování. Chtěl bych také poděkovat našim fanouškům za podporu během sezony a ať si užijí léto.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.