ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 23.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018 - Tomáš Divoký z Veselé vstřelil do poločasu Slavkovu pod Hostýnem dvě branky a poté hned upaloval za pracovními povinnostmi

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, zápas ve Slavkově pod Hostýnem vám vyšel na jedničku, jak se rodila tato výhra?
Děkuji všem za hlasy. Ze začátku zápasu jsme se do šancí moc nedostávali, Slavkov začal aktivněji. Možná to bylo i dobře, že jsme hráli s týmem který hraje útočný fotbal. Většinou je to tak, že herně jsme aktivnější my ale branky střílí soupeři. První branka se zrodila z rohového kopu který zahrával Tomáš Dujka a ten poslal do vápna centr který nešlo hlavou neproměnit. Při druhé brance se míč dostal z levé strany hřiště k Davidu Dlabajovi ten si se mnou na hranici vápna narazil a tím se dostal za obranu Slavkova a překonal i brankaře a bylo to 2:0. Třetí branka vznikla tak, že míč se dostal tuším k Romanu Manďákovi kousek za půlící čárou a já si naběhl mezi obránce a dostal jsem od něj přesnou nahrávku do úniku, kterou jsem střelou k levé tyči golmana zužitkoval. V prvním poločase nás taky podržel i brankář Petr Červenka.
Ty jsi musel o poločasu střídat kvůli pracovním povinnostem, přesto jsi dokázal dát dvě branky, jak se urodily?
Jak jsem napsal už výše, první branka byla hlavou po rohovém kopu a druhá po nahrávce mezi obránce Slavkova a střelou k levé tyči golmana.
Koho bys z Vašeho týmu pochválil za výkon ve Slavkově pod Hostýnem?
Pochválil bych celý tým, všichni jsme bojovali a když bylo potřeba zaskakovali jeden za druhého a hlavně jsme se vyvarovali velkých chyb. Snad se nám bude takhle dařit i nadále.
Co stojí podle Tebe za nevýraznými jarními výkony Veselé?
Jedním z důvodů je asi naše koncovka, kdy máme spoustu šancí ale gól ne a ne dát, což kolikrát vedlo k tomu, že jsme dostali gól první my a pak museli dotahovat. Takže důležitou roli podle mě zde hrálo i to že jsme nevstřelili první branku, která by nás uklidnila a mohli jsme hrát naši kombinační hru. A samozřejmě i zbytečné chyby po kterých jsme dostali laciné góly.
V tabulce Vás přeskočila Mladcová, co říkáš na její výkony?
Už to bohužel není v našich rukou. My se budeme snažit poslední tři kola samozřejmě vyhrát a budeme doufat, že Mladcová ztratí.
Zasloužila by si v letošní sezoně Veselá postup do 1. A třídy?
Myslím si že ano, podzimní část se nám vydařila náremně. Na jaře zase tak úspěšní nejsme, ale stále bychom si to zasloužili. Myslím, že bychom se ani v 1.A třídě neztratili
Které týmy Tě v jarní části příjemně překvapily a které naopak zklamaly?
Největším zklamáním jsou určitě Malenovice, kterým se vůbec nedaří. Naopak skvělé jaro mají Tečovice které ztratily snad jen 3 body.
Určitě sleduješ pohádkový příběh Matěje Votavy, kterého jsi před rokem úspěšně uhlídal v utkání I.B proti Příluku a o víkendu stejný Matěj slavil po roce v juniorské lize svůj první ligový start v dresu Fastavu. K tomu ještě vyhrál krále střelců v letošní juniorské lize (17 gólů). Myslíš si, že je v I.B momentálně ještě někdo podobný, kdo by to mohl dotáhnout podobně vysoko ?
Určitě je to skvělý fotbalista, je rychlý a nepříjemný v osobích soubojích, vždy to bylo těžké ho uhlídat. Já mu to přeju a snad se prosadí i do A-týmu. Třeba jej uvidíme za pár let i na prvním místě v tabulce střelců naší nejvýšší ligy
Co říkáš na zranění Salaha v Lize mistrů od Ramose a také na chyby brankáře Kariuse ?
Podle mě šlo o normální souboj, bohužel to dopadlo pro Salaha nejhůř jak mohlo. Co se týče Kariuse, nevím co k tomu říct, snad jen zlatý náš Červa?!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku