Vždycky jsem měl raději hráče typu Tomáše Galáska nebo Jirky Němce, bez kterých by týmy byly poloviční, říká hráč 20.kola Tomáš Bohatý

Tomáš Bohatý, obránce řevničovské Sparty. Obranná skála, přes kterou málokdo projde. Proti Janovu odehrál další ze svých dobrých zápasů a pomohl týmu nejen k čistému kontu, ale i k následné výhře. V sestavě kola obdržel nejvíce hlasů a my s ním nyní přinášíme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) V Janově jste zvítězili tím nejtěsnějším způsobem, když se podařilo vstřelit gól z penalty až v poslední minutě. Jak byste tento zápas zhodnotil?
Zápas v Janově byl vyrovnaný od začátku až do konce, s šancemi na obou stranách. Velmi dobře zachytali oba gólmani. Nakonec jsme byli šťastnější a vezeme velmi cenné tři body.
2) Na hřišti i v kabině jste jeden z nejzkušenějších. Jak svou roli v týmu vnímáte?
Snažím se hrát vždycky na 100%, udělat maximum pro úspěch týmu a strhnout k tomu i ostatní.
3) Popiště našim čtenářům ve zkratce svou fotbalovou kariéru, kde jste poprvé obul kopačky...
Začínal jsem v žácích právě v Řevničově, poté jsem se fotbalu dlouhá léta nevěnoval. V dospělých jsem opět začal v Sokolu Kroučová, kde jsem působil až do konce loňské sezóny. Letos nastupuji za Spartu Řevničov.
4) Jakého fotbalistu jste nejvíce obdivoval, kdo byl vaším vzorem ze starší generace a jakého novodobého hráče obdivujete nyní?
Vždycky jsem měl raději hráče typu Tomáše Galáska nebo Jirky Němce, bez kterých by týmy byly poloviční. Vzorem pro mě byli starší kluci v kabině, od kterých jsem se mohl něco naučit jako byl Honza Pavel nebo Roman Pech. V současnosti běhá po hřištích spousta fantastických hráčů, ale Ronaldo je jenom jeden.
5) Video ve fotbale. Váš názor?
Video určitě ano, protože i orozhodčí jsou jenom lidé a můžu udělat chybu.
6) Blíží se MS v Rusku. Koho máte jako černého koně, komu budete přát nejvíce a koho tipujete na celkové vítězství?
Černým koněm je pro mě Uruguay, možná i Chorvatsko. Přát si budu, aby se hrál hlavně dobrý fotbal a aby se na to dalo dívat. Tip na vítěze je hodně těžká věc, ale kdybych si měl vsadit, tak jednoznačně Německo.
7) Kdo je v kabině největší vtipálek, manekýn a kdo chodí pozdě?
Vtipálek je jasný Honza Urbanovič (Zlatan), co slovo to perla. Manekýn asi Honza Kolek a Jirka Hošek. Opozdilec je taky jasný. Honza Husák, ten snad nepřijde včas nikdy (smích).
8) Na jaký moment kariéry vzpomínáte nejraději a naopak?
Jednoznačně postup s Kroučovou do okresního přeboru a na špatné vzpomínat nechci.
9) Litujete nějakého fotbalového rozhodnutí nebo činu, který kdybyste mohl, tak byste vzal zpátky?
Lituji možná trošku těch let, co jsem fotbal nehrál.
10) Máte nějaký rituál před zápasem?
Rituál ani ne, postahuji všechna bolavá místa, vezmu dres, kopačky a jdu na věc.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.