ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 14.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem je třígolový střelec z Nové Vsi Bohuslav Harazím. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den Bohuslave, v první řadě chci pogratulovat k vítězství v anketě Hráč kola a rovnou se zeptám jaký byl zápas vašima očima?
Dobrý den přeji a děkuji za gratulaci. Na zápas jsme se všichni moc těšili a věřili jsme, že si i zastřílíme. Na začátku hry jsme měli hodně příležitostí skórovat ale moc to tam nepadalo a domácí také párkrát zahrozili. 0:2 skončil poločas, celkem pohoda ale v 63. minutě domácí snížili na 1:2 ale obratem z našich řad zvyšoval náskok Robert Škácha a už to lítalo, během 15 minut jsem nastříleli 4 góly. Robert, pak já dva a posledního dával penál. Takže pohodička.
Byl jste spokojený se svým výkonem?
Byl jsem rád že mi to tam tak padá, ale hlavně to bylo spoluhráči, kteří mi nabídli balón do zakončení. Byly tam i nějaké chyby ale to je u mě celkem běžné.
Dokázal jste nastřílet hattrick. Kdy se vám něco podobného podařilo?
Hattrick jsem dával asi teď poprvé v životě, jinak dám pár gólů za sezónu. Letos už mám nejspíš vybráno.
Jak se vám hraje tuto sezónu? Tři kola před koncem má váš Spartak postup na dosah a od první příčky vás dělí jen tři body.
Po příchodu pár nových hráčů jsme změnili herní styl a už to není jen to nakopávání balónů do brejků, ale dáme si to i po zemi a tak mě to baví mnohem víc. O postupu nic říkat nebudu, ještě není vyhráno a názory v kabině jsou různé.
Jaká je atmosféra v kabině?
Jak sem říkal, někdo by šel výš a někdo zase ne. Necháme to osudu a uvidíme co bude dál. Jinak máme dobrou partu.
Máte nějaký osobní rituál před zápasem?
Nejsem pověrčivý, tak ani žádný rituál nemám. Snad jen to, že trenér Petr Kolafa mi dává na starost rozběhání hráčů po lajnách před každým zápasem. Toho si nesmírně vážím. Díky Peťo (smích).
Kdo je vaší největší oporou co se týče fotbalu?
Mojí oporou jsou hlavně fanoušci, kteří nám chodí na zápasy. Myslím si, že jsou naším druhým motorem a neuvěřitelně pomáhají celému týmu a těm bych chtěl za nás za všechny moc poděkovat. Další oporou jsou spoluhráči, kamarádi a také rodina.
Jak dlouho se věnujete fotbalu a kde jste s fotbalem začínal?
S fotbalem jsem začínal asi až v jedenácti letech za starší žáky v klubu FC Hranice. Potom jsem přestoupil do dorostu v Českých Velenicích, tam jsem nabral hodně zkušeností. Mým snem, ale bylo vždy hrát za Novou Ves ve které jsem vyrostl a to se mi také splnilo.
Na závěr, v příštím kole vás čeká Deštná. Jak se na zápas těšíte?
Těším se hodně, myslím že je doma dáme s přehledem a napravíme tak poslední domácí zápas s Majdalenou, ve kterém jsme nezabodovali.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.