ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 21.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018 - Rozlosování je nám vcelku nakloněno, ale to Mladcové také. Proto musíme jít zápas od zápasu, míní hráč uplynulého kola Roman Manďák z Veselé

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k ocenění pro hráče kola za výkon v utkání v Malenovicích, jak duel probíhal, prohrávali jste už o dvě branky…
Malenovice pro nás vždycky byly a jsou nepříliš oblíbený, běhavý soupeř s nebezpečnými protiútoky. V prvním poločase naše hra postrádala koncepci a systém a tomu odpovídal i výsledek. Proto si cením toho, že jsme byli schopni se z této letargie dostat, soupeře v druhém poločase přehrávat a srovnat skóre.
V penaltách jste už ale dominovali, myslíš si, že dolehla na domácí psychická deka po ztrátě dvougólového vedení?
Penaltový rozstřel byla hra, ve které hlavní kladnou roli sehrál náš gólman Petr Červenka. Nicméně je pravda, že pokud v zápase srovnáte dvoubrankové manko, je psychická výhoda na Vaší straně.
O víkendu hrajete doma derby proti Lužkovicím, co očekáváte od tohoto souboje a na které hráče Lužkovic si budete muset dát pozor?
Je to samozřejmě prestižní záležitost. Myslím si, že když se vyvarujeme emocí a zbytečných chyb, mohli bychom uspět.
Jak vidíš závěr soutěže a Váš souboj s Mladcovou a co říkáš na Vaše vylosování?
Rozlosování je nám vcelku nakloněno, ale Mladcové také. Proto musíme jít zápas od zápasu.
Hodně se na jaře zvedly Příluky s trenérem Zdenkem Julinou, sleduješ jejich výkony?
Vždy mám radost, když se některý tým začne zvedat, a každému to přeji. Bohužel kluky z Příluk nemůžu herně hodnotit, protože v období zápasu jsem byl nemocný.
V sobotu se hraje i o sestup mezi Sehradice a Lípou, koho favorizuješ? I když je nakonec možné, že budou padat dva týmy z této soutěže…
V tomto utkání o záchranu v soutěži nemám vyloženého favorita.
Co říkáš jako bývalý sudí na přehmaty sudích v Lize mistrů? A co český sudí Proske a ním vyloučený irský brankař při penaltovém rozstřelu ?
Lidský faktor se projevuje na všech úrovních. Co se týká českého rozhodčího, nemám jednoznačný názor. Reagoval na brankového rozhodčího, ale vždy když je rozhodnutí nezvyklé nebo neočekávané (třebaže správné) způsobí problémy. Sám jsem zažil několik takových situací. Samozřejmě jestliže takto fatálně ovlivní zápas, jsou důsledky o to větší.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku