Myslím si, že Janov má v kádru kvalitní a zkušené hráče a kdyby jsme se scházeli pokaždé v té nejsilnější sestavě, tak máme na to vrátit se zpět do II.třídy, říká hráč 18.kola Marek Bradáč

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Marek Bradáč, který si hattrickem řekl o nejvyšší počet hlasů. My vám s ním nyní přinášíme rozhovor, ve kterém vzpomíná například na mládežnické působení v SK Rakovník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Kolikrát za kariéru se ti povedlo dát hattrick?
Za moji kariéru jsem dal svůj třetí hattrick. Dva jsem dal v dorostu a tohle je můj třetí a doufám, že ne poslední.
2) Jaký vliv má na tebe tvá přítelkyně, která je tvou podporou na zápasech?
Má přítelkyně je pro mě neskutečnou podporou, už jen když vím, že na hřišti je a pozoruje mě, tak mi to dodá dobrou náladu a energii i když se třeba nedaří. Každý gól co dám, chci věnovat jí a proto se snažím nechat na hřišti vše. Ale samozřejmě hraju pro tým, který zbožňuji, ona je jen ta motivace, která mě žene dál.
3) Kde bys viděl ty sám Janov? Chtěl bys hrát zase co nejdříve okresní přebor?
Myslím si, že Janov má v kádru kvalitní a zkušené hráče a kdyby jsme se scházeli pokaždé v té nejsilnější sestavě, tak máme na to vrátit se zpět do II.třídy. I když hrajeme III.třídu, tak jsem v týmu spokojený a naše parta je tak skvělá, že jsem v žádném klubu, kde jsem hrál, takovou neměl.
4) Jak bys zpětně zhodnotil své působení v mládežnických týmech SKR?
Své působení v dorostu SKR bych zhodnotil tak, že mi bylo dopřáno si zahrát s opravdu skvělými lidmi, se kterými se vídám i v okresu. Byl jsem spíše tréninkový hráč, protože jsem své zkušenosti neuměl prodat na hřišti. Až ve vesnických klubech jsem se do toho pořádně dostal.
5) Jak vidíš do budoucna svou kariéru? Chceš zůstat v Janově nebo bys rád okusil vyšší soutěž?
Svoji kariéru zatím vidím tak, že zůstanu v Janově. Nic mi tu nechybí a hlavně ta parta je to, proč tu jsem. Máme partu s rodinnou atmosférou a i když mám nabídky do jiných klubů, stále zůstanu v Janově.
6) Jak se ti líbí výkony našich hokejistů na MS v Dánsku?
Naši kluci v Dánsku předvádí skvělé výkony bych řekl a i když se někdy nedaří, tak svou bojovností dřou a snaží se na ledě nechat vše, co v nich je. Určitě velkou podporou jsou kluci, co dorazili z NHL. Budu všem držet palce a věřit, že vyhrajeme zlatou.
7) Máš před zápasem nějaký rituál?
Mám několik rituálů. První z nich je asi ten, že si udělám nakopávač a další suplementy, někdy si beru pod dres triko se jménem své přítelkyně a nejdůležitější je, že se už od rozcvičky připravuji na zápas a nemyslím na nic jiného a jsem plně soustředěný.
8) Kdo byl v mládí tvým fotbalovým vzorem a koho uznáváš jako současného nejlepšího fotbalistu v Evropě?
V mládí to byl a doposud je Karim Benzema, je pro mě stále vzorem. Nejlepší fotbalista současné doby je pro mě asi Cristiano Ronaldo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.