Ve Čkyni bychom rádi zase zpátky do I.A třídy, říká hráč kola Michal Kuneš

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal útočník Čkyně Michal Kuneš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Michale, gratuluji k vítězství v naší anketě. Vstřelil jste v 80. minutě gól na 2:3 v Sousedovicích. Přestože jste vedli 0:2 a poté to bylo 2:2, věřil jste za nerozhodného stavu, že vyhrajete? Byli jste lepším týmem?
Děkuji Vám. Samozřejmě že jsem věřil, i když po deseti minutách druhé půle jsem říkal, že bod bude dobrej. Už v první půli mělo být rozhodnuto, ale neproměnili jsme mnoho šancí, po našich chybách v druhé půli se dostali domácí do zápasu, ale nás to nesrazilo a nakonec jsme si odvezli zaslouženě všechny tři body.
V zápase došlo k nepříjemnému střetu mezi Milanem Glazunovem a Imrichem Pinkem, jak to proběhlo? Jsou teď už v pořádku a jak rozhodčí ohodnotil tento střet?
Kluci jsou v pořádku což je hlavní, byl to nezaviněný střet v boji o balon, nešlo o faul z ani jedné strany.
I díky vaší výhře nad Sousedovicemi se Lažiště odpoutalo na sedm bodů, je o vítězi soutěže rozhodnuto?
Není odehraná ještě ani polovina jara, tak bych s tím ještě počkal. Podívejme se na první ligu, tam bylo také po podzimu "rozhodnuto".
Váš bratr je trenérem Čkyně, můžeme říct, že místo v sestavě máte vždy jasné? Mluvíte mu do trénování?
Místo jisté určitě nemám, ale jelikož jsem jeho asistent tak na některé zápasy přijdu a rád pomůžu.
Kdo je nejlepším hráčem, se kterým jste kdy hrál?
Fotbal hraji už od svých pěti let, prošel jsem mnoho kluby i v zahraničí a dobrých spoluhráčů jsem potkal za svou kariéru dost, tak musím chvilku přemýšlet… v mládeži to byl určitě Josef Fleischman, v mužích Ivan Kutheil nebo doma ve Čkyni v krajské přeboru Martin Kvapil, Venca Turek starší či Milan Sedláček, nesmím opomenout ani Martina a Michala Šípa. V Rakousku či Německu jsem potkal několik výborných fotbalistů z vyšších soutěží, ale jména vám nic neřeknou.
Od kdy se věnujete fotbalu a kdo vás k němu přivedl, kde všude jste hrál?
Jak jsem již říkal, tak od pěti let tady ve Čkyni, k fotbalu mě i bráchu samozřejmě přivedl otec, který tady hrál i trénoval. Kluby, ve kterých jsem hrál jsou samozřejmě rodná Čkyně, v devatenácti jsem šel do Rakouského Unionu Neuhofen, po dvanácti letech jsem se vrátil zpět do Čkyně, kde jsme vykopali krajský přebor, který se tu hrál 6 let, poté jsem šel hrát na půl roku na Vacov, pomoct tam k záchraně v I.A třídě a hned na jaře jsem šel do Vimperku, kde jsme hned postoupili do I.A třídy, poté půl rok v znovu v Rakousku, pak v Německu a zase zpět do Čkyně, kde bychom rádi zase zpátky do I.A třídy.
Mini dotazník Michala Kuneše:
Největší bavič týmu?
Aktivní nadporučík v záloze Honza „Šroub“ Děd.
Nejrychlejší hráč v týmu?
Sparťanský atlet Marek "Tank" Kuta.
Nejdůraznější hráč v týmu?
Samozřejmě já a zraněný kapitán Venca Turek, ale kila hrajou v můj prospěch. (smích)
Největší pivař v týmu?
Těch tam je, ale největší asi náš statik v brance Petr „Belzebub“ Miklas.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.