Našim cílem je A. třída, říká odhodlaně Dominik Frank z Bělé nad Radbuzou

Hráčem 19. kola jste svými hlasy zvolili Dominika Franka, který přispěl k výhře třetí Bělé nad druhým Meclovem 5:3. Co nám Frank prozradil, se dozvíte v tradičním rozhovoru s vítezem naší ankety.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nejprve gratuluji k titulu hráč 19. kola. Těší Vás takovéto ocenění?
Mockrát děkuji. Výhra mě z jedné strany samozřejmě moc těší, ale z druhé moc ne. (smích)
Máte v kabině vypsanou nějakou taxu za hráče kola či sestavu kola?
V kabině máme vypsané různé taxy a dvě z nich jsou hráč kola a nominace v sestavě kola, proto mě ta výhra netěší. (smích)
Zvolen do sestavy kola jste byl za duel s druhým Meclovem, který jste přehráli 5:3. Jak to utkání s odstupem několika dní hodnotíte?
Upřímně řečeno, čekal jsem zápas s Meclovem o 100 % těžší. Meclov hraje krásný fotbal a to nám vyhovuje, když soupeř hraje fotbal.
O týden dříve jste také na domácím hřišti prohráli 0:2 s Kdyní. Mohla Vám taková facka před utkáním s Meclovem paradoxně pomoci?
Rozhodně ano. Tahle ,,facka", myslím, přišla v pravou chvíli.
Ve 20. kole zajíždíte na hřiště Kozolup. Co od toho zápasu očekáváte a co víte o soupeři?
V Kozolupech jsem nikdy ve svém životě nehrál, a proto nevím, co nás na soupeřově půdě čeká. Ale rozhodně to nebude jednoduché utkání.
Perete se o medailové pozice. Momentálně ztrácíte jen bod na druhý Meclov a ani Staňkov ještě nemá nedostižný náskok. Jak jste s dosavadním průběhem spokojeni a jaké máte cíle pro zbytek sezóny?
S dosavadním výkonem našeho týmu jsem moc spokojený. Pro Bělou by byl postup do A. třídy historický okamžik, takže náš cíl je A.třída.
Zeptám se na Vaši fotbalovou kariéru. V kolika letech jste začal hrát fotbal, jak jste se k němu dostal a jakými kluby jste prošel?
Tak fotbal jsem se začal snažit hrát, myslím, když mi bylo 5 let. Dostal jsem se k němu díky kamarádům. Od přípravky do st. žáků jsem hrál v Bělé, pak za dorost sezónu za Kdyni a Hostouň, a poté jsem se vrátil zpět do SVÉHO klubu Bělá. :-)
Máte ve světovém fotbale nějakého oblíbeného hráče? A jakým klubům fandíte?
Můj oblíbený hráč je Mario Götze. V české lize to je, kdo jiný než Mistr FC Viktoria Plzeň, a v zahraniční Borussia Dortmund a Real Madrid.
Jakou máte rád hudbu a filmy?
Z hudební stránky mám rád snad úplně všechno. (smích) A film, který se mi za poslední dobu hrozně moc zalíbil, je Pelé zrození legendy. :-)
Co rád děláte ve volném čase, pokud se právě neproháníte na fotbalovém pažitu?
Rád se také ploužím po ledě a hrozně rád mám, když si s přáteli sedneme k chlazenému pivu. :-)
Ještě bych chtěl za všechny kluky z kabiny dodat, že celý fotbalový tým Bělá nad Radbuzou děkuje všem našim fanouškům za podporu jak na hřišti, tak mimo něj!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.