Nejlepší moment je asi tato sezóna. Odvádíme výborné výsledky a jsme skvělá parta na hřišti i mimo něj, říká hráč 19. kola Jakub Feher

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz. Tím se stal Jakub Feher z Lišan! Fanoušek pražských Bohemians v rozhovoru uvádí nejen spokojenost se současným angažmá, ale také přibližuje svou fotbalovou kariéru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Proti Rynholci jste vyhráli tím nejtěsnějším způsobem a udrželi vzadu nulu. Očekával jsi za svůj výkon nominaci do sestavy kola a následné vítězství v ní?
V Rynholci jsme odvedli celkově týmový výkon a jeden bojoval za druhého, takže nominaci si zasloužil každý, kdo tam byl.
2) Popiš naším čtenářům ve zkratce svou kariéru a kde se ti hrálo nejlépe.
K fotbalu mě od malička vedly rodiče a jsem rád, že vybraly sport, který mě baví a u kterého jsem zůstal dodnes. Zahrál jsem si v Rakovníku na SK i na Tatranu, potom taky v Lužné a všude to bylo dobré, ale ta parta, která je momentálně v Lišanech, se nedá ani popsat slovy. Doufám, že vydrží co nejdéle, protože tady jsem spokojený maximálně.
3) Na jaký moment během svého fotbalového působení vzpomínáš nejraději a naopak?
Nejlepší moment je asi tato sezóna. Odvádíme výborné výsledky a jsme skvělá parta na hřišti i mimo něj. Nejvíce mě mrzelo finále poháru s Lány, protože vítězství bylo blízko, ale nakonec to nedopadlo.
4) Máš nějaký fotbalový vzor?
Na 100% Míra Chládek, který dává týmu obrovské maximum svých sil (smích).
5) Jak vnímáš video ve fotbale?
Myslím si, že video je dobrá věc. Každý občas udělá chybu, ale většinou sporné okamžiky rozhodují zápas.
6) Jakému týmu fandíš v HET lize a jak jsi s jeho výsledky spokojen?
Bohemians 1905 a spokojen jsem. Letošní sezóna jim skvěle vychází.
7) Koho tipuješ na vítěze Ligy mistrů a Evropské ligy?
Byl bych rád, kdyby Ligu mistrů vyhrál Liverpool a Evropskou ligu ovládla Marseille. Líbí se mi, když každý rok vyhraje někdo jiný, u koho se to tolik neočekává.
8) Kam to dotáhnou naši hokejisté na MS v Dánsku?
Naším hokejistům samozřejmě přeji medaili a doufám, že se do boje o ni dostanou.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.