Honzo zhubni, nežer ty dortíky, vzkazuje sám sobě hráč kola Jan Krenauer

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, dlouho si se v anketě o hráče kola nepředstavil, co zatím bylo?
Zdravím, bohužel jsem se fotbalově trápil, jako samozřejmě jsem nějaký golíky připravil, ale nedostal jsem se do správného rytmu, po Vánocích je pro mě těžké naladit optimální formu, a když už se to povede, sezóna bohužel končí. (smích) Jinak doufám, že už je to naposled. Poslední rok jsem jich měl snad 5, víš, kolik je tu fajn kluků, od kterých bych se rád něco dozvěděl?
Dal si branku poprvé od 7. října loňského roku. Máš radost, že si se konečně trefil?
Kdo mě zná, tak ví, že raději branky připravuji, ale Standovi to moc nešlo, tak jsem do toho musel z pětadvaceti prásknout a ono to tam spadlo. (smích) Měl jsem tam ještě jednou dobrou, ale tu gólman dobře vyrazil.
Byla to opět maminka, která ti poslala nejvíce hlasů, nebo snad hlasoval někdo jiný?
Myslím si, že určitě, za to jí děkuji. Trenér a kluci ví, že když tam jsem, nemusí se to nikde zveřejňovat a stejně vyhraju. Myslím si, že pár hlasů poslal i Kubajz, určitě zase neměl co v práci dělat. Jo a jeden poslal i Maty, za to mu děkuji.
Zápas s Kájovem nebyl pro vás určitě jednoduchý, už jen kvůli předchozí ztrátě bodů s Malonty. Jak vidíš zápas z tvého pohledu?
To určitě nebyl, Kájovští jsou zkušený klucí, hrají si to v klidu, ale pomalu stárnout a budou to mít čím dál těžší. Ale myslím si, že kdybychom v poločase měli náskok pět – šest nula, nikdo by se nemohl divit. Měli jsme vážně tutovky a málem na to doplatili, druhý poločas se nám navíc zranil dobře hrající stoper a já musel dozadu. Celkem druhý poločas byl Kájov lepší a my toho dopředu moc neměli, naštěstí ke konci pojistil Páťa a bylo hotovo. Ještě k těm Malontům, takhle kdyby se scházeli na všechny zápasy, určitě by se pohybovali jinde. Škoda, že se sejdou v takový sestavě jen proti nám, ale na druhou stranu je to dobře.
Nyní vás čeká Křemže, které máte co vracet, když jste na jejím hřišti padli 2:1. S čím půjdete do utkání?
Půjdeme do zápasu jako do každého dalšího, a to s tím, že budeme chtít urvat tři body. Vracet jim určitě máme co, škoda, že nás tam nepískal normální sudí a my zbytečně ztratili. Ale to už je za námi, teď musíme jít zápas od zápasu, být pokorní, čekají nás tři těžká utkání po sobě, když je zvládneme, budeme na tom hodně dobře. Jo a jinak, koukám na vaše stránky fotbalunas.cz a mírným favoritem je Křemže, takže to bude hodně těžký zápas a doufám, že se šťastným koncem pro nás.
Vedete o dva body před Horní Planou a každé zaváhání vás může stát první místo, které zaručuje postup do I.B třídy. Je postup vaším cílem?
Můj cíl to určitě je a myslím, že i mých spoluhráčů a trenérů, tak snad to zvládneme a všem dokážeme, že na to máme. Kdyby se to povedlo, byl bych moc rád, ještě jsem si do kašny neskočil, nevím, jaký je to pocit. Jen doufám, když se to povede, že se přivedou nějaký kluci, nechtěl bych hned další rok spadnout zpátky.
Vaše hřiště je v rekonstrukci, co se tam přesně dělá?
Bylo tam moc nebo málo draslíku, já se v tom extra nevyznám. Zkrátka se nějaký bordel dostal tam, kam neměl, tak se to muselo celý vyčesat a navozit pár tatrovek písku. My už doufáme, že si alespoň párkrát v tomhle roce kopneme na našem pažitu a konečně pořádně potrénujeme. Nic proti Horňáku, děkujeme za azyl na trénování, ale tam se bohužel nic natrénovat nedá. Dáš přihrávku po zemi a pomalu ti vycinká zuby. (smutní)
Kdo je největší nervák v týmu a kdo naopak největší kliďas?
Největší nervákem v tým byl určitě stoper Kubajz, který se teď hodně uklidnil a fotbalově vyrostl, tak doufejme, že nedostane laso a neuteče nám. Na post stopera šel Ozzy, který to od něho pochytil a je momentálně s naším golmánkem Pájou asi největší. Mimo hřiště úplný zlaťáci. A největší kliďas? Těžko říct, myslím si, že asi Koubič, když ho Anča nějak nerozladí a pak, když se pořádně vyspí, nevěřili byste, ale ten člověk daleko víc spí, než funguje. (smích)
Kdo umí z týmu nejlépe kličkovat?
Asi Standa, největší tvoříč, kličkař a houskař, jak říká trenér. (smích) Ne, po pravdě si myslím, že asi Váša, škoda jen, že mu chybí ta fýza. Kůča, ten by mu to vysvětlil.
A kdo je nejrychlejší?
Nejrychlejší bez balónu je asi Míša Rubešů a Míla Marků, s balonem asi Lukyn Plocík.
Kdo je největší srdcař v týmu a jde hrát i s nemocí či zraněním?
Ono jich je víc, ale jednoznačně největším je Píša, který nás jezdí podporovat a když je nás málo, tak dokonce i trénuje, přitom pak týden nemůže chodit. Doufám, že poslední zápas nastoupí a bude jasno. Dále Kubajz a Ozzy, poté se považuji i já, když je v týdnu trénink a jedu na otočku z Plzně, jen abych si s kluky zahrál.
Chceš na závěr někomu něco vzkázat?
Děkuji všem za hlasy. Za prvé chci poděkovat našemu vedení, především Gustovi, který toho pro nás děla hodně. Dále chci vzkázat Fílovi, ať se drží a všechno určitě dobře dopadne. Dál chci pogratulovat Páťovi, který úplně v klídku zandal maturitu. (smích) Koubičovi popřát hodně štěstí při státnicích a ať stále chodí na fotbal. Štěpce děkuji za podporu a nezlob tolik. Všem fanouškům Dolňáčku, aby nás stále podporovali, jako doteď. A závěrem, aby sloužilo všem zdraví a hlavně sobě, Honzo zhubni, nežer ty dortíky. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.