Chtěli jsme dresy Nike, do týdne byly Adidas, nějak jsme to kousli, tak teď jsme si řekli o auta, vtipkuje hráč kola Matouš Kouba

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Matouši, gratuluji k vítězství v sestavě kola. Jaký to je pocit, zvlášť, když hlasoval rekordní počet příznivců?
Děkuji pěkně za gratulaci. Po dlouhé době se v sestavě objevil velký oblíbenec a vzor, takže se rekordní počet dal očekávat...
Hráli jste s lídrem přeboru. Jaké bylo utkání z tvého pohledu?
Že je Dolňák favoritem tohoto utkání jsme věděli od začátku, i když hrál kvůli předělávání hřiště u nás, ale my jsme si od začátku věřili. Zvlášť, když jsem viděl naši sestavu, včetně kvalitní střídačky, tak si myslím, že i Dolňák věděl, že to nebude mít jednoduché..navíc je to derby, takže je to o trošku vyhecovanější, přestože žádná červená tentokrát nebyla, pár ostřejších zákroků bylo, ale to k tomu patří..pokud tě fotbal bolí, tak hraj badminton. Remíza bych řekl, že zasloužená.
Váš brankář chytil dva penaltové pokusy. Připravuje se na pokutové kopy na trénincích?
Pepa je blázen na svobodě. V 52 tam sebou mrská jak kapr na souši..vůbec to nechápu, já v jeho věku budu koukat na telenovely. Pepa chytá balíky v práci, tak z toho to má, protože ten byl na tréninku tak v patnácti naposledy, ale je to borec!
Jste momentálně pátí, míříte i na vyšší příčky?
Já bych řekl, že kdyby místo jara byl podzim a scházeli jsme se se stejnou sestavou jako poslední zápas, plus Valda (Valiček) s Arnym (Preusler), Dejv (Svatoň), tak hrajeme na těch nejvyšších příčkách, ale to je jen kdyby. Ale teď to vypadá, že to zase všechny baví ten fotbal, tak snad nám to vydrží..
O víkendu vás čeká Frymburk, který má potíže se sestavou, ale i v oslabení dokáže svému soupeři pořádně zatopit. Jaký čekáš zápas?
Je mi Frymburku trochu líto, že se takhle trápí se sestavou a jezdí v osmi hráčích a v devíti doma..Ale taky jsme si tím prošli, tak snad se i situace u nich zlepší..No já doufám, že dorazí, zahrajeme si fotbálek, ať máme večer žízeň a upravíme si to naše hrozný skóre - trochu - to byl vtip (směje se), nesmíme je podcenit v žádným případě, dokázali potrápit i Dolňák v devíti, takže tak.
Kdo je největší nervák v týmu a kdo naopak největší kliďas?
Největší nervák jednoznačně Václav (Žalud) tomu musíme sehnat nějaký antidepresiva..A pak Faltík (Faltus), ten když nemá pět minut míč, tak je zle..Ale musím ho pochválit, že už aspoň nedostává obzápas červený..Největším kliďasem zdá se býti Valda, tomu můžete udělat cokoliv a on se ani neotočí.
Kdo umí z týmu nejlépe kličkovat?
Chtěl bych říct sebe, ale já si neudělám kličku ani na kopačce, takže musím říct Lupa (Lupec), to je "takovej bílej Ronaldinho", škoda, že taky neumí nahrát (usmívá se)..a pak naše nová posila Ribéry (Sycha) ten se baví.
A kdo je nejrychlejší?
Nejrychlejší si myslím Mates (Beneda), ale někdy mu ta rychlost překáží, ale je dobrý mít v týmu Forresta..a pak Jožko (Doubrava) zrzavá mašina.
Kdo je největší srdcař v týmu a jde hrát i s nemocí či zraněním?
Já šel jednou hrát po Transmissionu (Trance hudební festival), to je něco jako kdybys měl všechny nemoci a zranění dohromady..ten správnej srdcař v týmu chybí, trošku prší a už chodí zprávy, že záda, dovolená, a že musí k babičce..naštěstí bylo třikrát teď hezky...
Tabulka se nám zamotává, kdo podle tebe postoupí do 1.B třídy?
Přál bych to Dolňáku, chtějí to moc, ale ruku na srdce, s Krenym (Krenauer) jsme se shodli, že by potřebovali aspoň tři hotový hráče, jinak je to moc bavit nebude..Ale byl bych možná raději, kdyby postoupila Horní Planá, přece jen jezdit 50 km nebo 10 km je rozdíl..navíc na Planou 150 lidí nepřijede..
Chceš na závěr někomu něco vzkázat?
Těch lidí je. Ládíkovi (předseda) se Standou (Hubený), jak se o to všechno starají a podporují fotbal v Malontech je neuvěřitelný, chtěli jsme míče, do týdne byly, chtěli jsme dresy Nike, do týdne byly Adidas, nějak jsme to kousli, tak teď jsme si řekli o auta, tak uvidíme..dále, že přišel starý známý Mourinho (Kalocai), se kterým se kluci znají a my kaplický z dorostu taky, zvedl to a je to vidět na výsledcích..naposledy jsem mluvil i o Petrovo (pan Debnár) famózním tataráku a udělal mi kotel nejlepšího tataráku, takže to zkusím zas..pak samozřejmě slečna Dáša, která nepřestala fandit a i díky ní se nám natolik daří, ostatně všem fanouškům v Malontech a že jich není málo děkuji za velkou podporu..Evičce (paní Debnárová), že nám hned po zápase točí ty zrzavý štěstíčka..a hlavně mojí nejlepší přítelkyni, která má největší zásluhu na mojí výhře..a ještě na úplný závěr bych chtěl pozdravit mamku a taťku..už je to dlouhý a podle mě to ani nikdo nedočetl..Takže s přáním kouzelného dne se s vámi loučím a snad to nebyl poslední rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.