V Sigmě jsem měl možnost trénovat a připravovat se spousty skvělými hráči, vzpomíná Tadeáš Malý

Hráčem kola 1.B třídy sk. A byl už podruhé v sezóně zvolen planenský Tadeáš Malý. Ten svými zásahy pomohl Plané srovnat dvougólové manko v utkání na půdě Meclova, z něhož si tak nakonec jeho tým odvezl alespoň bod. Nejen o dojmy z tohoto zápasu se s námi Malý podělil v tradičním rozhovoru s hráčem kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k titulu Hráč kola! Jste prvním hráčem, který v této sezóně vyhrál hlasování již podruhé. Co na to říkáte?
Když jsem to vyhrál, tak mi to vůbec nedošlo. Až teď, když se na to ptáte. Určitě to potěší, ale je to zásluha především celého týmu.
Váš spoluhráč Dominik Sovka nám v jednom z předchozích rozhovorů prozradil, že jako zápisné za zvolení hráčem kola máte stanovenou basu piv a dvě stovky do kasy. Čeká Vás to samé, nebo bude nějaká speciální taxa vzhledem k tomu, že je to již podruhé? :-)
Ano máte pravdu. Podle našeho pokutníčku, který sestavil jeden velmi moudrý a znalý člověk, to máme za 1 basu a 200 Kč do kasy. Vzhledem k tomu, že jsem nový pokladník, tak si myslím, že taxa zůstane stejná. (smích)
V posledním kole jste v Meclově prohráli na penalty, ale alespoň bod jste získali, i když jste během zápasu prohrávali už 0:2 a 1:3. Jak na ten zápas nahlížíte, jste s bodem spokojeni?
Spokojeni asi částečně jsme, jelikož jsme tam jeli se značně okleštěnou sestavou. Nehráli jsme to, co vždy a dá se říci, že ten bod jsme defakto ubojovali. Jen je škoda, že jsme nevyužili té dvacetiminutové přesilovky, abychom Meclov dorazili. Ba naopak, jsme nesmyslně zalezli a báli se ještě i o ten bod. Penalty už pak byla loterie, kterou jsme poprvé v sezóně nezvládli, bohužel.
V utkání jste dvakrát skóroval. Na 3:3 jste srovnával ze standardky poté, co byl vyloučen domácí brankář. Co se Vám honilo hlavou, když jste kopal trestňák proti hráči z pole?
Na to, kdo je v bráně, jsem vůbec nemyslel. Kopal bych to úplně stejně, i kdyby tam byl někdo jiný. Měli jsme tam nějaké varianty jak to rozehrát, jelikož to byl kop nepřímý. Nakonec jsme se dohodli na tom, co jsme provedli. Byl z toho gól, takže zřejmě dobrá volba.
Nyní jedete do Klenčí. S čím do toho utkání nastoupíte? Co víte o soupeři?
Nastoupíme do toho utkání rozhodně s cílem vyhrát a přivézt zpátky do Plané 3 body. O soupeři víme, že má některé nebezpečné hráče a je to bojovný tým. Více bych prozrazovat nechtěl. (smích)
V minulém rozhovoru jste prozradil, že jste hrál v mládeži Sigmy Olomouc. Jak na toto období vzpomínáte? Potkal jste se tam například s některým z budoucích ligových fotbalistů?
Vzpomínám na to v dobrém, dalo mi to spoustu zkušeností, především potom moje působení v Hranicích. Měl jsem možnost trénovat a připravovat se spousty skvělými hráči. Momentálně, co vím, tak v lize z nich působí Tomáš Chorý (Viktorie Plzeň), dále Lukáš Buchvaldek, Jakub Yunis, Honza Kotouč a Václav Jemelka, kteří momentálně jsou v A-týmu Sigmy. Ale asi jedním z nejlepších hráčů, se kterým jsem se potkal, byl Jakub Vichta. Bohužel má smůlu na zranění a tak do ligy ještě nenakoukl a momentálně působí na hostování v HFK Olomouc. Ale co si pamatuji, tak hráč to byl opravdu vynikající.
Rovněž jsme se bavili o hokeji, který sám hrajete. Prozraďte, zda ho také sledujete jako fanoušek a komu fandíte?
Ano, to máte pravdu. Určitě sleduji a zajímám se i o hokej. Ke konci loňského roku jsem byl i v Americe na NHL a navštívil zápasy Tampa Bay - San José a Florida Panthers - NY Islanders. Byl to super zážitek. Jinak v české lize chodím na plzeňské Indiány, kterým fandím.
Máte nějaké oblíbené filmy, zpěváky či hudební skupiny?
Ano, mám. Je toho ale spousta... (smích) Třeba, co se tyče filmů, mám rád především ty české, rád se podívám na nějaké komedie, ale klidně i pohádku. A co se týče hudby, poslouchám kromě dechovek a metalu asi úplně všechno. U nás v Plané ale asi vede Vypsaná fixa, tu s klukama rádi pouštíme v jukeboxu. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.