ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 17.kolo Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018

Jako hráče 17. kola si fanoušci zvolili matadora z SK Tuřany Martina Dobiáše. Ten si získal vaše srdce s velkou převahou a celkovým počtem 65% hlasů. Fanoušci Tuřan tak dokázali, jakou oblibu v tomto šikovném záložníkovi mají a jak si váží jeho dlouholeté práce pro klub. Martin se v Tuřanech poprvé objevil v roce 1986 a po vzoru velkých fotbalových legend jako Totti nebo Giggs zůstal celou svou kariéru věrný jednomu klubu. Dnes již ve svých 38 letech pomalu zakončuje kariéru, i když místní fans a spoluhráči stále doufají, že si ji Dobiáš ještě prodlouží.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na to, že jste byl zvolen nejlepším hráčem 17. kola 1.B třídy skupiny B?
Byla to pro mne velká čest a překvapení, že jsem se do sestavy vůbec dostal, o to víc mne potěšila samotná výhra. Chtěl bych alespoň touto cestou poděkovat všem z klubu co mi poslali hlas. Vážím si jejich důvěry, kterou jim doufám splatím na hřišti.
Jak byste zhodnotil doposavadní výsledky Tuřan?
Začátek sezony se nám nepovedl podle našich představ. Všichni doufáme, že se odrazíme od vítězného zápasu s Hevlínem k lepším výkonům a dostaneme se v tabulce co nejvýše.
Celou kariéru jste prožil v jednom týmu, nelákalo vás někdy odejít z klubu?
V Tuřanech byla vždy dobrá atmosféra v kabině, vždy se vytvořila dobrá parta, kterou tmelily hlavně mimofotbalové aktivity. Tím pádem jsem neměl nikdy ani myšlenku na opuštění této skvělé kabiny. Zároveň musím popravdě říct, že jsem žádnou nabídku na angažmá nedostal.
Mnoho fanoušků a spoluhráčů vás považuje za hrající legendu Tuřan, cítíte se jí být?
Za legendu Tuřan se nepovažuji, tím bych označil spíše Michala Smetanu.
Kdyby jste nám měl říct svou největší fotbalovou přednost, jaká by to byla?
Těžká otázka, asi bych mohl zmínit centrované míče za obranu, tzv. „rohlíčky“, o něž se často v zápase pokouším. Rád také spoluhráčům na tréninku nebo soupeřům v zápasu zahraju na housličky, tímto bych se chtěl spoluhráčům omluvit za občasné zesměšnění.
Na závěr trošku nepříjemná otázka. Jak dlouho ještě plánujete trápit obrany soupeřů?
Je pravda, že myšlenky na konec kariéry mně sem tam přepadnou, ale nechtěl bych tuto záležitost řešit během rozehrané sezony. Vše si nechám projít po jejím konci a uvidíme, jak vše dopadne.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.