Po každém zápase musíme hodit na instagram nějaká ta stories, bez toho by to nešlo, říká hráč kola Luboš Formánek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Luboši, gratuluji k titulu Hráč kola. Jak jsi sledoval hlasování?
Hlasování vždycky sledujeme celý tým pozorně a poctivě hlasujeme. Já to hustim do kluků nejvíc, aby šlo něco do kasy, tak teď mi to kluci vrátili.
Co říkáš jako pokladník na vaše výkony v sestavách kola?
Zřejmě máme v týmu asi hodně kancelářských typů, kteří na to majÍ čas. Hodně hlasů pošle v Mitsubishi prezident Martin Vašíček, který vždy zaúkoluje celou firmu.
Jaký byl zápas se Sedlecem?
Zápas to byl opět jeden z těch jednodušších, ovšem tentokrát jsme neměli takové štěstí v proměňování šancí a trápili jsme se až do poslední minuty. Hlavně jsme měli v hlavách podzimní utkání u nás, kdy vyrovnal na 2:2 “brankář” Karel Michalců. Ovšem to se tentokrát nekonalo a my mohli slavit 4. vítězství v řadě.
V tomto utkání sis přivodil zranění, jak to se tebou vypadá?
Hned po špatném šlápnutí mi kotník natekl a měl jsem ho jak “tenisák”. Tak okamžitě pohotovost, ovšem nic horšího než pouze velký výron to naštěstí neni. Zápas dva si dám pauzu a na Kašákovo Lipíčko už budu připraven (smích).
Kdo je v kabině největší bavič?
O to se asi snažíme nejvíc s Kubou Hálů. Jsme tam taková nerozlučná dvojka. Z velké většiny případů se musí hodit na instagram nějaká ta stories, bez toho by to nešlo.
Jaká je tvoje největší fotbalová vzpomínka?
Hodně rád vzpomínám na 2 roky v dorostu v Jankově, to byla naprosto dokonalá parta. Někteří hráči hrajou se mnou nyní v Žabech (Hálové, Pokorný, Pavlík). Měli jsme tam výbornou partu, kdy jsme 2x po sobě vyhráli krajský pohár. Ale rád vzpomínám i na moje desetileté působení v Hrdějovicích, kde jsem si zahrál kraj žáků.
Máš nějaký fotbalový vzor?
Vždycky pro mě byl a bude velký vzor Pavel Nedvěd, ovšem v aktuálním fotbale je pro mě hráč č.1 Cristiano Ronaldo. Je to neskutečný hráč a dokázal toho spoustu, jak ve fotbalovém, tak i v osobním životě.
Na jakém hřišti se ti na okrese hraje nejlépe a na jakém naopak nejhůře?
Jako první hřiště samozřejmě píšu naše Žáby stadium, to je naše pevnost. Ovšem dobrý hřiště mají Borek, Lipí, Týn, Boršov i vy v Dubenci. Naopak mezi ty horší hřiště patří snad jenom Koloděje.
V HET lize vím, že fandíš Spartě kdo myslíš, že nakonec získá titul?
My už určitě ne. Slavia sice dotahuje, ale myslím si, že Plzeň si už náskok pohlídá a titul získá ona.
Fotbalisté a ženy. Říkají se o nich různé věci, ale jak to máš ty? Rodinný typ nebo dítě mejdanů?
Někdy rodinný typ, někdy dítě mejdanů. Ovšem když dítě, tak to stojí za to. Nyní jsem s přítelkyní Míšou necelé 2 roky a samozřejmě, že už plány do budoucna tam jsou. Teď se jenom uvidí, kdy to bude.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.