Jakub Bačkovský: taneční už skončily, teď je čas na střílení gólů

Hráčem 16. kola byl zvolen přibyslavský mladík Jakub Bačkovský, jemuž se podařilo z pozice střídajícího hráče vstřelit dva góly silnému Havlíčkovu Brodu C.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Byl jsi nominován za dva góly, které jsi dal prvnímu Brodu. Přesto jste prohráli 2:5. Jak se ti proti brodským hrálo, souhlasíš, že je to nejlepší tým v soutěži?
Do zápasu jsem naskočil za stavu 0:4 takže to nebylo nic extra. Dostal jsem úkol nějak to rozhýbat a zkusit nějak ještě zahýbat s tím nepříznivým výsledkem. Nakonec se to povedlo pouze takhle, i když si myslím, že šance na další snížení jsme si ještě vytvořili. Jestli jsou nejlepší v soutěži to nemohu tak nějak posoudit, moc zápasů jsem neodehrál. Na podzim jsem to kvůli tanečním nestíhal takže tohle posoudit nemohu, ale ke špičce soutěže určitě patří což potvrzují svými výsledky.
Do zápasu jsi nastoupil až v jeho průběhu z lavičky. Byla to výjimka, nebo tě trenér často používá jako žolíka?
Spíš to bylo tak, že den před tím jsem odehrál 90 minut za áčko proti Bystřici n/P, a tak jsem si trošku odpočinul. Jako žolíka, to si nemyslím, záleží na tom kolik minut za víkend je za mnou a taky přede mnou no.
Věkově ještě spadáš no mladší kategorie. Za které všechny týmy tedy v Přibyslavi nastupuješ?
Ještě rok a půl mohu hrát v Přibyslavi za dorost, takže hraji tam. Nastupuji teď aktuálně také za béčko a v této části sezony jsem nakoukl i do áčka.
Jak bys popsal svůj styl hry? Lze ho přirovnat k nějakému slavnému hráči?
To netuším, mým úkolem je hlavně hrát úplně nejvýš a pronikat do šancí mezi stopery. Pak také hlavně musím ty šance proměňovat. Hraji hlavně útočně, což mám tak trochu v popisu pozice když hraji v útoku. Přirovnat k nějakému hráči ,to fakt asi netuším.
Jaký je tvůj fotbalový cíl anebo sen?
Fotbal mě poslední dobou fakt baví, takže bych se chtěl dostat i někam výš. Ale aktuálně jsem v mém věku spokojen se šancemi, jaké mám právě v Přibyslavi.
Přibyslavské béčko po prohře kleslo na čtvrtou pozici. Vládne tam s průběžným umístěním spokojenost?
Já tak nějak moc tabulku nesleduji, jsem rád za každou šanci a pro mě se každý zápas dá vyhrát. Já osobně spokojen moc nejsem, přeci jenom 1 bod za 2 zápasy… myslím že se dalo očekávat více.
Jak myslíš, že pro Přib. B sezóna dopadne?
Snad skončíme co nejvýš. Uvidíme, jak to bude vypadat v dalších zápasech.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.