Nejvíce mi záleží na tom, aby se děti na trénink těšiliy a odnesly si z něj co nejvíce, říká ke své trenérské štaci hráč kola Martin Medřický

Nejvíce hlasů za 15. kolo od vás dostal Martin Medřický a my s ním nyní přinášíme rozhovor! V něm se například dozvíte, že kromě hraní fotbalu trénuje také malé naděje na Tatranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Proti Hředlím jsi dal úvodní branku zápasu a odehrál jsi dobrý zápas. Vysloužil sis nominaci do sestavy kola, očekával jsi ji?
Určitě ne, jelikož po okresních hřistích běhá spoustu vynikajicích fotbalistů, kteří jsou zároveň tahouny svého mužstva. Když jsem se to také doslechl v úterý na tréninku, tak jsem byl překvapen a myslel jsem, že si kluci dělají srandu.
2) Co pro tebe znamená ve fotbalovém prostředí parta?
Parta a důvěra spoluhráčů je pro mě velmi důležitá. Momentálně v kádru máme super partu a zároveň od většiny cítím důvěru.
3) Příští kolo přivítáta doma Jesenici. Co od tohoto zápasu čekáš?
Určitě to bude velmi těžký a vyrovnaný zápas. Jesenice bude chtít navázat na výkon z předchozího kola, kde vyhrála nad Senomaty. Doufám tedy, že všichni podáme 100% výkon, který jsme podali proti tatranskému dorostu a v ostatních přípravných zápasech a připíšeme si na jaře první 3 body.
4) Jaké jsou tvé fotbalové cíle, viděl by ses rád s Lišany v nejnižší krajské soutěži?
Momentálně máme velmi dobrý tým na to, abychom se pohybovali v horní části tabulky OP. Kdyby jsme náhodou v budoucnu vyhráli OP a tím pádem nastala možnost postoupit do I.B třídy, tak bych byl jednoznačně pro postup.
5) Kdo jde dle tebe největší tahoun mužstva na hřišti a kdo mimo něj? Mám na mysli kabinu nebo třeba restaurační zařízení...
Jelikož v našem týmu hraje spousta skvělých fotbalistů, tak si myslím, že žádného výrazného tahouna nemáme a nepotřebujeme. Na výkonu a výsledcích se podílí celý tým, za což jsem rád. Mimo hřiště mezi tahouny, kteří stmelují partu a udržují tým v dobré náladě, jednoznačně patří Míra Chládek a Láďa Krůta.
6) Trénuješ i přípravku na Tatranu. Jak dlouho a co to pro tebe znamená?
Školičku na Tatraně trénuji od září minulého roku. Při pohledu na kluky a jejich zapálení do hry, radost z tréninku a možnost vidět celkový progress kluků, kterou za tu krátkou chvilku zvládli, mě baví a naplňuje.
7) Vidíš se i do budoucna jako trenér, až budeš muset skončit s aktivní fotbalovou kariérou?
Fotbal se budu snažit hrát co nejdéle to půjde (smích). Jelikož jsem teprve na začátku a musím se toho ještě spousta naučit a celkově v tom chodit, tak momentálně neřeším, zda u toho zůstanu i po své kariéře. Momentálně mi záleží nejvíce na tom, aby se děti na trénink těšiliy a odnesly si z něj co nejvíce.
8) Jaký je tvůj fotbalový vzor?
Tomáš Rosický.
9) Jakého fotbalistu obdivuješ a jaký je ti naopak nejméně sympatický?
Rozhodně Cristiana Ronalda a Messiho. Na nesympatického si nevzpomenu.
10) Blondýna, bruneta nebo zrzka?
Bruneta, blondýna, zrzka... Každá má něco do sebe (smích).
11) Pivo nebo víno?
Kofola (smích).
12) Co říkáš momentální situaci v HET lize, kdy by se o titul měly přetahovat týmy, ale jakoby ho vůbec nechtěly?
HET ligu jsem nikdy pravidelně nesledoval, ale od této sezóny jsem očekával hodně. Pražská "S" udělala nákupy za miliony, což je v naší soutěži neobvyklé a místo toho, aby se o 1.místo rozhodovalo mezi nimi, tak koukaj na záda Plzni a bojují o Evropskou ligu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.