Pokud budeme kompletní, tak nemáme konkurenci, říká Michal Sobotka

Nejlepší střelec krajských soutěží Michal Sobotka poodhaluje, kdo stojí za jeho podzimním střeleckým řáděním a myslí si, že v 1.B třídě, skupině B Rapotice jen stěží budou hledat konkurenty v boji o postup. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak s odstupem času hodnotíš podzimní část, která se tobě i Rapoticím nadmíru povedla?
Tak na začátek musím pozdravit všechny čtenáře a milovníky fotbalu. Určitě bych neřekl, že se nám nadmíru povedla! V prvním kole jsme zbytečně ztratili 2 body s Bohdalovem, kde nám v závěru chybělo štěstí. V druhém kole byla prohra v Rantířově, tam jsem chyběl já, a to je hned na výkonu našeho mužstva znát. Celkové hodnocení zní, že to mohlo vypadat ještě lépe... musíme se zlepšit! Vše samozřejmě záleží na tom, v jakém složení se na zápas sejdeme. Pokud budeme kompletní, přejedeme každého. Důležité je, aby vedení nespalo a zapracovalo na doplnění kádru, jelikož určitě máme na pár postech rezervy.
V čem vidíš důvody své podzimní střelecké exploze?
V první řadě jednoznačně ve kvalitním sexu, tímto pozdravuji svoji přítelkyni Lucinku. A samozřejmě v týmu, neřekl bych o žádné explozi branek, ale když máte kvalitní tým, tak branky padají samy.
Jaký je tvůj dosavadní sezónní střelecký rekord?
Těžko odpovídat, přesný počet neřeknu, jelikož za mlada jsem dokázal nastřílet i 9 branek za zápas.
S jakým počtem branek by jsi byl na konci sezóny spokojen?
Důležité je, abych proměňoval všechny šance, hlavně na tom budu muset zapracovat na soustředění, které nás čeká. Pak jsem schopen každý zápas nasázet soupeři 3-5 branek. Každý si může spočítat kolik branek by bylo na konci sezóny.
V jaké náladě jste se v Rapoticích sešli na začátku zimní přípravy?
Skrz pracovní vytížení se scházíme jak babky v kostele (i já stihnu asi tak každý druhý trénink). Každopádně se to bude s blížícím startem jara zlepšovat.
Jak probíhá zimní příprava?
Zimní příprava probíhá standardně - výběhy po lese, odbouráváme přebytečné špeky.
Koho považuješ za největšího konkurenta v boji o první místo, potažmo o postup?
Pro nás žádný konkurent není. Jak už jsem říkal, pokud se sejdeme kompletní jsme schopni zvládnout každý zápas a můžeme si ho pokazit jen sami. Jinak reálnou šanci na postup má každý tým do 7. místa v tabulce, včetně Svratky.
V Rapoticích jsi s krátkou přestávkou od podzimu 2013. Dokážeš si sám sebe představit v jiném dresu, případně jakém?
Ano, jsem tu už dlouho. Máme v týmu přátelskou atmosféru. Pokud vedení doplní kádr a budeme hrát pěkný fotbal, tak není třeba polemizovat o jiné barvě dresu, než zelené.
Děkuji za rozhovor.
Také děkuji. Všem přeji pevné zdravíčko a hezké milováníčko.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.