Michal Šimončič se vrací do Náměště

Krajní záložník Michal Šimončič se po roce v dresu divizní Velké Bíteše vrací zpět do Náměště nad Oslavou, kde by na jaře rád bojoval o postup do Krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký je důvod přestupu z divizní Velké Bíteše do A-třídní Náměště?
Ze studijních důvodů jsem nestíhal moc tréninků a tím pádem jsem postupně nedostával moc šancí v zápasech. A pro mladého kluka, kterého fotbal baví už od malička a hraje ho pro radost, je utrpení, když nemůže hrát. Tudíž jsem se rozhodl vrátit se znovu do Náměště.
Jaké jsou jarní cíle Náměště. Po podzimu nemáte špatnou výchozí pozici.
Pozice není špatná, avšak může být ještě lepší. Vracím se s cílem pomoci týmu postoupit do kraje. A jak říká náš kouč, kvalitního trénéra máme a už to je půlka úspěchu (smích).
Jak probíhá zimní příprava na jaro?
Máme za sebou teprve třetí týden, kdy trénujeme 2x týdně v Třebíči. Bohužel se ne vždy sejdeme v hojném počtu, a to z důvodů pracovních, či studijních. Nicméně si myslím, že na sezónu budeme řádně připraveni.
Znamená pro tebe osobně tento přestup to, že se již neplánuješ zapojit do vyšších soutěží typu divize? Nebo jde jen o krátkodobou štaci?
Rád bych si ještě zkusil i něco vyššího, samozřejmě bude záležet na mé výkonnosti. Teď je však prvotní, aby se nám vydařilo jaro a snad přišel i ten postup. Co bude dál, to se uvidí.
Jak si dle tvého názoru na jaře povede Velká Bíteš?
Bude to mnohem náročnější jaro, než minulou sezónu, kdy měla nahráno více bodů. Pokud se podaří tým kvalitně posílit, dle mého názoru zejména hlavně o nějakého střelce, je velká šance, že záchranu zvládnou.
Děkuji za rozhovor.
Také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.