Tým má velký potenciál a chuť vyhrávat, ještě dokážeme velké věci, říká příbramský Jan Voříšek

Patnácté kolo ovládl hlasování příbramský hráč Spartaku Jan Voříšek. Bylo mu zasláno pár otázek, na které nám ochotně odpověděl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Poklidná výhra z posledního zápasu v Novém Strašecí. Co můžete říci o utkání?
Na domácí jsme chtěli "vlítnout" hned od první minuty a co nejdříve rozhodnout utkání. To se nám nakonec povedlo, brzy jsme vedli o dvě branky a do poločasu přidali další dvě, což domácí položilo. Zaslouženě jsme ovládli utkání, celý tým hrál velmi dobře a zodpovědně po celý zápas, kde jsme domácí předčili ve všech směrech.
2) Vy jste hrál po celý podzim ve stabilní formě a máte zásluhu na bodovým zisku svého klubu. Jak hodnotíte své podzimní výkony?
Tak nejenom já, ale celý tým fungoval velmi dobře. Máme hodně široký kádr, kde mohl na jakýkoliv post naskočit náhradník a změna nebyla skoro žádná. Mně osobně rozestavení naší hry a styl, kterým jsme se prezentovali na podzim velmi sedí. Trenéři mě už znají a ví, kde a v čem mám silné stránky.
3) A podzimní výkony Vašeho týmu hodnotíte naopak jak?
Máme jeden z nejmladších týmů v kraji a chvilku nám trvalo, než si na tuto soutěž zvykneme. Nakonec ale netrvalo mnoho zápasů a tým si na jiné tempo a nasazení zvykl a začali jsme většinu týmů fotbalově přehrávat. Styl, který nám trenéři naordinovali nám sedí. Tým má velký potenciál a chuť vyhrávat, ještě dokážeme velké věci.
4) Minulý týden vyhrál hráče kola Petr Mora a ten byl v sestavě i tentokrát. Upřednostnili tedy spoluhráči v hlasování teď Vás, když Petr získal nejvíce hlasů už minulou sestavu?
O anketě a následné výhře hráče kola jsem se dozvěděl až po ukončení hlasování, takže vůbec nevím, jak se to stalo.
5) Skončila podzimní část. Další mistrovské utkání se bude hrát až v březnu. Bude to pro Vás dlouhé čekání na další ostrý zápas?
Zimní pauza je vždycky dlouhá. Nicméně, příprava začíná už v lednu, ve které odehrajeme spoustu zápasů, abychom byli připraveni na jarní sezónu v té nejlepší náladě a formě.
6) Petra jsem se ptal, kterého hráče z exligistů a známých tváří v soutěži by uvítal v týmu. Koho byste rád přivítal Vy ve svém týmu?
Ve svém týmů už dva exligisty máme a neměnil bych, výborně zapadají do našeho systému a doufám, že nadále u nás zůstanou, takhle jsem spokojen.
7) Máte svůj fotbalový vzor a koho?
Od malička byl mým idolem Thierry Henry, vždycky jsem obdivoval, s jakou lehkostí umí přesně zakončovat. Poté co ukončil kariéru, převzal idola Alexis Sanchez.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.