Rozhodčí? Někdy je to běs, říká hráč kola Roman Poborský

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Romane, gratuluji Vám k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z vašeho pohledu?
Děkuji všem, kdo pro mě hlasovali. Před zápasem mi bylo jasné, že to nebude jednoduché, protože nám opět chybělo 7 hráčů. Od začátku utkání měl Buk převahu, kterou korunovali již v 5. minutě gólem, i když to byl takový "náhodňák", ale nádherně trefená Schmirlerova střela z 30ti metrů přímo do šibenice. Pak měli ještě jednu tutovou šanci z malého vápna, ale tu nedali. Do konce poločasu měli bukovští platonickou převahu, ale bez šance. V druhé půli jsme hru trochu vyrovnali a pak se nám podařilo vstřelit gól také skoro z ničeho. Takže nakonec jsme byli aspoň za bod v této kombinované sestavě rádi.
Branku jste tentokrát nevstřelil. Jaký byl váš výkon?
Neřekl bych, že byl kdovíjak oslnivý.
Co říkáte na předehrávku jarního kola?
Tak toto opravdu nechápu, protože nikdo jiný než okresní přebor nehrál. Nerozumím, proč nám tyto předehrávky v tomto období dávají, když se jenom ničí hřiště. Jak jsem koukal, tak na jaře po konci naší soutěže jsou ještě dva volné termíny do prázdnin a bylo by to určitě za lepšího počasí.
Už jste měli dokopnou? Popřípadě jaká byla?
Dokopnou už jsme měli. Byla docela dlouhá, přišel jsem domů v 6:00 ráno. (smích)
Myslíte, že je Studená zaslouženě na prvním místě?
Ano, zaslouženě je na prvním místě, protože mají nejlepšího útočníka soutěže Dvořáka, záložníka Šimánka a vzadu zkušeného Adamce a kolem nich docela šikovné kluky.
Jste zatím spokojeni s vaším umístěním v tabulce?
No určitě ne. Bohužel asi od 4. kola nám neustále chybí 5 až 7 hráčů, takže to mlátíme jak se dá.
Kdo je v kabině největší bavič?
Šáfa (Pavel Šafránek). A pak já. O mě je známo, že "v Berouně řeknu Beroun". (smích)
Jak vnímáte suverénní jízdu Plzně v HET Lize?
Úplně jsem nečekal, že budou mít takhle obrovský náskok před ostatními, ale myslím si, že je to tím, že nemění tolik sestavu jako Slávie nebo Sparta.
Jaká bude zimní příprava?
V zimě se budu připravovat na měsíčním kondičním soustředění v Thajsku. Takže na jaře si na mě dávejte bacha, to budou fofry. (smích)
Jak hodnotíte současný průběh a vývoj přeboru? Jak sezónu zvládají týmy a jak rozhodčí?
Horní první dvě místa jsou jak jsem očekával, ale dole mě zklamal Kunžak a Chlum. Čekal jsem, že se budou pohybovat výše. No a k rozhodčím se asi radši ani vyjadřovat nebudu. Někdy je to běs.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.