Náš trenér dosud nevěděl o mých střeleckých kvalitách a tak jsem hrál stopera, směje se Lukáš Táborský

Hráčem 11. kola městského přeboru jste zvolili fotbalistu B-týmu Černic Lukáše Táborského. Ten měl v letošní sezóně na kontě dosud jediný gól, ale tentokrát přispěl ke kanonádě svého týmu hattrickem. My Vám samozřejmě přinášíme rozhovor s tímto sympaťákem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Byl jste zvolen Hráčem 11. kola městského přeboru. Co na to říkáte?
Jsem šťastnej jako blecha. (smích) A musím poděkovat mému fanklubu SAA (spolek anonymních alkoholiků), kteří pro mě intenzivně hlasovali. Kvůli takovým oceněním hraji fotbal. (smích)
Zvolen Hráčem kola jste byl za Váš výkon v utkání proti Starému Plzenci, které jste vyhráli 11:1. Zažil jste už někdy před tím takovou kanonádu?
Za prvé musím poděkovat asistentovi trenéra Vladimíru Holečkovi, že mě na rozdíl od minulého týdne nenechal zahřívat lavičku a nastoupil jsem do základu. (smích) A takovou kanonádu jsem ještě v dospělém fotbale nezažil.
Sám jste nastřílel hattrick, byť jste měl letos na kontě zatím jen jediný gól. Jaký je Váš střelecký rekord za jeden zápas?
On totiž náš trenér nevěděl o mých střeleckých kvalitách a hrál jsem pozici stopera. Doufám, že od toho zápasu bude vědět, kam se mnou. (smích)
Váš tým je součástí velmi vyrovnaného středu tabulky. Jak byste zatím zhodnotil dosavadní průběh sezóny?
Naší slabinou bývají druhé poločasy, ve kterých ztrácíme jasně vyhrané zápasy. Během zimního soustředění ve vinném sklípku, kam jezdíme každý rok nabírat kondici, na tom určitě zapracujeme a dveře do B-třídy nám mohou být otevřeny. (smích)
Váš vedoucí mužstva, pan Nesnídal, po utkání s Plzencem říkal, že jste jeho synovec a tak Vás nemůže veřejně pochválit. Jaké to je mít v realizačním týmu příbuzného?
Bez komentáře. (smích) Vždy mě potají pochválí doma při obědě…
Máte mezi světovými fotbalisty nějaký vzor nebo oblíbeného hráče?
Líbil se mi Michael Owen.
Plzeňská Viktorka v této sezóně neztratila v lize ještě ani bod. Co říkáte na její výkony?
Tak určitě je radost podívat se na tu tabulku. Mám permanentku, takže sleduji každé utkání.
Prozraďte nám, v kolika letech jste začal hrát fotbal a jakými kluby jste v kariéře prošel?
Fotbal jsem začal hrát v mých 6 letech za nynější klub TJ Sokol Černice, kde jsem doposud. Ale na sklonku kariéry bych si chtěl zkusit nějaký jiný kvalitní mančaft, ale nabídka zatím přišla jen z Hradiště. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.