Můj cíl je vyhrát s Kroměříží MSFL, říká Martin Neubert

Ve 14. kole s stal hráčem kola MSFL, po tom posledním by si přál zvednout nad hlavu pohár pro vítěze Moravskoslezské fotbalové ligy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Můžete nám představit vaši dosavadní kariéru?
S fotbalem jsem začínal v rodné Chuchelné a přes Kravaře jsem se dostal asi v 5. třídě do SFC Opava. Tady jsem strávil nejdelší část své kariéry. Mimo Opavu jsem byl ještě na hostování ve Frýdku, Otrokovicích a teď už nějakým třetím rokem tady v Kroměříži.
Na kterou svojí štaci vzpomínáte nejraději a proč?
Těžko se na to odpovídá, protože každé angažmá mělo něco do sebe. Rád vzpomínám na Frýdek, se kterým jsme postoupili do 2. ligy, také na některé roky v Opavě, začátek angažmá v Kroměříži pod skvělým trenérem Pánikem a určitě jednou budu rád vzpomínat na současný kroměřížský tým a samozřejmě taky na začátky v Chuchelné
Máte ještě plány se fotbalově posunout výše?
Moje současné fotbalové plány jsou vyhrát s Kroměříží MSFL.
Kroměříž patří mezi favority soutěže, což potvrzuje. Kdyby se to podařilo měli byste zájem jít do 2.ligy?
Určitě patříme mezi favority, ale v kabině to neřešíme. Jdeme zápas od zápasu a na konci se uvidí. Kdyby se to povedlo, tak pak je to spíše otázka na vedení.
Myslíte si vy osobně, že by Kroměříž dokázala hrát FNL, co by případně musela zlepšit?
Hodně těžká otázka. Co se týče zázemí, tak tam určitě problém není. Hrával jsem 2. ligu a vím, jak některé stadiony vypadají. V tomhle by určitě problém nebyl. Co se týče kádru, tak si myslím, že máme výborný tým, ale těžko odpovědět, na co by to ve 2. lize stačilo.
Která ze čtyř letošních porážek mrzí nejvíce?
Za mě to určitě byla porážka ve Vyškově, kde jsme si myslím byli jednoznačně lepší, ale bohužel se fotbal hraje na góly.
Se spoluhráčem Janem Silným jste dali dohromady 22 branek ze 33, co Kroměříž dala. Nebylo by potřeba větší pomoc od spoluhráčů v tomto ohledu?
Tak s Honzou se mi hraje výborně, ale ono to není ani moc o mně. Já jsem dal 5 gólů, ale gólově nás táhne Honza Silný, který má vynikající formu a přeju mu angažmá ve vyšší soutěži, i když to pro nás bude velká ztráta.
V posledních dvou zápasech podzimu vás čeká Hlučín, který má formu a Uničov, kterému se nedaří, ale určitě má kvalitu. Bude zklamáním něco jiného než 6 bodů?
Samozřejmě, že do každého zápasu jdeme s tím, že chceme vyhrát, ale máte pravdu, že Hlučín má poslední dobou vynikající formu a i když Uničov ztrácí body, tak pořád má velkou kvalitu. Budou to strašně těžké zápasy, ale já věřím, že je zvládneme! A na závěr, jestli můžu, tak moje sestra dnes slaví narozeniny tak bych ji chtěl touto cestou popřát všechno nejlepší!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.