Pochvalu si zaslouží naši fanoušci, kteří nás jezdí podporovat i ven, říká hráč Bělé Vladimír Iščenko

Čtenářské hlasování o hráče 10. kola 1.B třídy sk. A ovládl obránce Bělé nad Radbuzou Vladimír Iščenko. Tohoto fotbalistu jsme pro Vás samozřejmě vyzpovídali a jeho odpovědi naleznete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čtenáři serveru fotbalunas.cz jste byl zvolen Hráčem 10. kola. Jak se to poslouchá?
Poslouchá se to hezky a vážím si toho.
Máte v kabině nějaké „zápisné“ za nominace do sestavy kola či titul Hráče kola?
Ano, to máme. Do sestavy kola se nedostávám, natož abych byl hráčem kola. Takže až teď zjistím, kolik budu muset zaplatit.
Oceněn jste byl za Váš výkon v utkání na hřišti Chodové Plané, kde jste vyhráli 8:0. Čím to, že jste soupeře přehráli až takto jednoznačně?
Všichni jsme očekávali velmi tvrdý a těžký zápas. Se třemi body jsme maximálně spokojeni. Řekl bych, že to byl zatím nejlepší týmový výkon s výbornou produktivitou.
Trenér Zavadil nám prozradil, že jste dostal za úkol hlídat kanonýra Pavla Chvala. Jak moc těžké je bránit takového hráče?
Je to výborný hráč, který je schopen dát gól z jakékoli pozice. Proto jsme si před zápasem říkali, jak budeme hrát v obraně. Vyšlo to, ale je to zásluha jak celé obrany, tak i výkonu celého týmu týmu. :-)
Bělá v posledních zápasech střílí spoustu gólů, dokonce disponujete nejproduktivnějším útokem v soutěži. V čem tkví kouzlo vašeho týmu?
To, že se nám daří dávat góly, je jen dobře. Snad to vydrží co nejdéle. Určitě si zaslouží pochvalu naši fanoušci, kteří nás jezdí podporovat i ven. Navíc máme výbornou partu v kabině.
Kdo je vaším fotbalovým vzorem, či oblíbeným fotbalistou?
Líbí se mi hra, zakončení a bojovnost Michaela Krmenčíka. Taky jsem fanoušek Viktorie Plzeň. :-)
Prozraďte nám něco o své kariéře. V kolika letech jste s fotbalem začínal, jakými jste prošel kluby?
Začínal jsem jako žáček ve Stráži, kde jsem hrál do třinácti. Po přestěhování do Bělé už hraji jen zde

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.