Výhra v Bezdružicích pro nás po předešlých dvou prohrách byla důležitá, říká Ondřej Kuchár

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem hlasování se stal Ondřej Kuchár z Kostelce, který v posledním kole zaznamenal dva důležité góly v utkání s Bezdružicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V utkání s Bezdružicemi jsi zaznamenal dva góly, mohl by jsi nám je popsat?
Tyhle dva góly pro mě byli moc důležité,kdy ve 14.minutě jsem vyhrál rychlostní souboj s Bezdružickým stopérem a překonal jsem golmana. Druhého gólu jsem docílil po nahrávce od našeho stopéra Netrha,kdy jsem se ocitl sám před golmanem a tahle situace byla už jednoduchá.
Jak důležité pro váš tým byly tři body proti Bezdružicím?
Body s Bezdružicemi pro nás byli důležité, poté kdy se nám předešlé dvě kola nevydařila a přišly jsme tak o šest bodů.
Minulý rok jsi hrál 4. třídu ve Zhoři, tentokrát okresní přebor v Kostelci, jak je to pro Tebe velký skok?
Tenhle skok byl pro mě docela velký, kdy jsem se dlouho trápil jak s fyzickou tak střeleckou formou. Ještě to není úplně 100% ale troufám si říct, že je to mnohem lepší. Aspoň tedy doufám. (smích).
S kým se Ti v nynějším týmu hraje nejlépe?
Nejlépe se mi asi hraje s Lukášem Honzíků, hrál jsem s ním už před odchodem z Kostelce a teď je to stále znát, že si rozumíme. Ale můžu sám za sebe říct, že jsem si sedl s celým týmem.
Jaká parta vládne v Kostelci?
Všechny kluky znám už spousty let. Vždy se těším na každý trénink a zápas, až se zas sejdeme pokecáme a zasmějeme se.Beru je jako svou druhou rodinu, která je pro mě moc důležitá.
Mohl by jsi nám popsat jak jsi s fotbalem začal?
S fotbalem jsem začal v pěti letech, kdy můj strýc založil Kosteleckou přípravku. A vlastně s klukama jsme spolu hrály až do dorostu, kde jsem měl i nějaké střídavé starty v Rapidu Plzeň a ve Stříbře v Baníku. A v šestnácti jsem byl u postupu do 1.B třídy s Áčkem Kostelce.
Chtěl by jsi ještě někomu něco prostřednictvím rozhovoru vzkázat?
Chtěl bych poděkovat našemu trenérovi a celému týmu, že mi dali šanci se znovu vrátit a dokázat jim, že budu alespoň malým přinosem pro náš tým.Vážím si toho, že můžu být zas součástí jejich party. Ještě bych chtěl poděkovat všem, co jste mi daly hlasy a podpořily jste mě. Moc vám všem děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.