Všichni v kabině říkali, že to budu mít hodně drahý, říká hráč kola Jiří Kotrba

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zdravím Jirko. Podařilo se ti ovládnout hlasování o nejlepšího hráče 10. kola. Sledoval jsi průběžný vývoj hlasování, nebo jsi to nechal volně plynout?
Na vývoj hlasování jsem se podíval asi jen dvakrát. O výhře jsem se dozvěděl až ve středu odpoledne, kdy mi volal Karel Macho, že jsem vyhrál hráče kola.
Čeká tě nějaký příspěvek do kasy?
Už po zápase, kdy jsem byl nominován na hráče zápasu, všichni říkali, že to budu mít hodně drahý, natož kdybych to vyhrál.
Jaký byl tvůj výkon proti Strmilovu?
Svojí fotbalovou kariéru jsem ukončil už před dvěma roky a nyní občas klukům pomůžu, když je jich málo. Zápas se Strmilovem jsem si užil, ostatně jako každý jiný a doufám, že jsem klukům pomohl k zaslouženému vítězství.
V sobotu jedete do Staré Hlíny, která hraje o první místo. Co očekáváte od zápasu?
Myslím si, že to bude kvalitní utkání na perfektně připraveném hřišti. Naposledy jsme ve Staré Hlíně vyhráli 5:0, tento zápas jsem shodou náhod hrál také a zrovna jsem na všech pět gólů nahrával. Tento víkend však do Hlíny nejedu, ale myslím si, že kluci utkání zvládnou a přivezou domů tři body.
Máš před zápasem nějaký zvláštní rituál?
Žádný rituál nemám. Jenom snad dříve jsem při nástupu mužstev chodil na hřiště jako poslední.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
S fotbalem jsem začínal v šesti letech ve Velenicích jako všichni ostatní kluci mojí generace. Hrát v šesti letech na celé hřiště a proti 13-letým klukům nebylo nic moc. V 15 letech jsem začal studovat v Českých Budějovicích a hrál jsem tam 2 roky za ,,Škodovku,,. Potom jsem se vrátil do Velenic a v 18 letech po nevydařeném postupu do 1.A třídy jsem odešel do rakouského Nondorfu. Tam jsem působil asi čtyři roky a pak jsem se vrátil spolu se střelcem Mikudimem do Velenic a jsem tady dodnes.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Z nynějších fotbalistů se mi líbí Luka Modrič nebo Marco Verratti, z těch bývalých Zinedine Zidane nebo Luis Figo.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Dříve jsem fandil Manschesteru United (Andy Cole, Ryan Giggs, Dwight Yorke, Backham, Nistelrooy) a Realu Madrid (Zidane, Raul, Figo, Carlos, Makelele), to byl tenkrát Real...nyní FC Bayern a FC Barcelona.
Jaké máš koníčky kromě fotbalu?
Jak už jsem říkal, s fotbalem jsem skončil před dvěma lety a začal jezdit na kole. Takže moje koníčky jsou silniční cyklistika a občas si jdu zaběhat.
Co budeš dělat během dlouhé zimmní pauzy?
Vytáhnu ,,zimáka,, a v mínus desíti budu polykat kilometry na silnici, možná si zahraji zimní turnaj na umělce ve Hlíně (když mě kluci pozvou).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.