I přes nepovedený start do sezony jsme zůstávali pozitivní, říká Jakub Krůta

Vítěznému hráči v sestavě jedenáctého kola pomohl k triumfu i gól, který vstřelil zády. Nakonec se ukázalo, že branka byla vítězná a Jakub Krůta se trefil později i ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Start do sezony jste neměli úplně ideální. Po třech kolech v kolonce získaných bodů svítila nula. Jaká byla v týmu po těch třech kolech nálada?
Start do sezony jsme určitě ideální neměli, když jsme po třech kolech neměli ani bod. Věděli jsme ale, že máme kvalitní mužstvo a že máme na to, se herně zvednout a nálada u nás v týmu byla vždy pozitivní.
2) Ve čtvrtým kole přišla konečně výhra a nyní máte na svém kontě už bodů osmnáct. Kde nastal klíčový zlom?
Ten zlom nastal nejspíše výhrou doma proti Horkám, pak už jsme začali hrát lepší fotbal a začali jsme získávat důležité body.
3) V tabulce patří Berounu nyní šesté místo. Je to po nepovedeném úvodu důvod ke spokojenosti?
Momentálně jsme sice na šestém místě, ale my se soustředíme na to, abychom předvedli kvalitní výkony a udělali další body v následujících kolech.
4) Poslední zápas jste vyhráli na hřišti Nového Strašecí. S jakým cílem jste do utkání šli?
Do zápasu v Novém Strašecí jsme šli s jasným cílem, vyhrát. To se nám také povedlo.
5) Jak samotné utkání hodnotíš?
První poločas jsme nehráli úplně ideálně, soupeř měl dvě šance, ale naštěstí pro nás zkazili nepřesnou přihrávkou a v druhém případě trefili tyč. Nám se podařilo dát gól před koncem prvního poločasu, když Dominik Rigo nacentroval míč přesně do malého vápna a mně se to nějakým šťastným způsobem podařilo trefit zády. Druhý poločas jsme začali hrát lépe, soupeř už naštěstí neměl tolik příležitostí ke vstřelení branky a my jsme si naopak šance ke gólu vytvářet začali, bohužel nám chybělo lepší zakončení. Naštěstí se nám podařilo dát dva slepené góly kolem osmdesáté minuty a to zápas nakonec rozhodlo v náš prospěch.
6) V dalším kole hrajete v Rejšicích. Jaké očekáváš utkání?
K následujícímu kolu jedeme do Rejšic s tím, že chceme samozřejmě bodovat, ale jak samotný zápas bude probíhat, si netroufnu odhadovat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.