V hospodě asi budu mít o něco větší útratu než jindy, říká brankář Litic Jakub Tihlařík

Hráčem 9. kola městského přeboru jste zvolili brankáře Litic Jakuba Tihlaříka. Ten v utkání na půdě vedoucího Slovanu Plzeň v základní hrací době neinkasoval a hlavní měrou se zasloužil o to, že si jeho tým odvezl ze hřiště favorita bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čtenáři fotbalunas.cz jste byl zvolen hráčem 9. kola městského přeboru. Co to pro Vás znamená?
Znamená to pro mě hodně. Zásluhy na to mají ale také i spoluhráči, kteří mi pomáhají jak na hřišti, tak určitě i při hlasování. :-)
Zvolen jste byl za Váš výkon v zápase na hřišti plzeňského Slovanu. Jaké to bylo utkání z Vašeho pohledu?
Slovan byl podle mě celý zápas lepší a nás, až na pár brejkových situací, do ničeho nepustil. Naše hra se zakládala téměř jen na obraně. S bodem ze hřiště Slovanu jsem i přes selhání při penaltách spokojený.
Měl jste v zápase nějaký zákrok, který považujete za nejlepší, nebo nejdůležitější?
Možná zákrok po střele Janouška v polovině druhého poločasu. S postupem času byl každý zákrok důležitý.
Smíchovští hráči, kteří vyhráli hlasování před Vámi, prozradili, že v kabině mají vypsané taxy za hráče kola a rozhovory. Máte něco takového i v Liticích?
Nic takového u nás není. Kluci na mě namíří pár vtípků a já budu mít v hospodě asi o něco větší útratu než jindy. :-)
V tabulce jste zatím desátí, ale vzhledem k její vyrovnanosti to máte blízko k šestému i poslednímu místu. Jak jste zatím spokojeni s průběhem sezóny?
Zatím spokojeni nejsme. V zápasech máme většinou zejména v prvních poločasech hodně šancí, které nejsme schopni proměňovat. Brzy se to zlomí, kluci se začnou trefovat a tabulkou půjdeme vzhůru.
Jaká je parta v kabině Litic? Kdo je například největší vtipálek?
Partu máme skvělou. Jsme jako jedna velká rodina. Vtipkujeme všichni, ale nejlepší „hlášky“ má pro mě jednoznačně předseda Sláva Voves.
Jakou máte rád hudbu a jaký je Váš nejoblíbenější film?
Hudební styl vyhraněný nemám... Hlavně, že něco hraje. :-) U filmů nevím. Na nějaký se podívám a za pár dní nevím, že jsem ho viděl. Rozhodně nemám rád horory.
Prozraďte nám něco o své fotbalové kariéře. V kolika letech jste s fotbalem začínal, kdo Vás k němu přivedl, jakými jste prošel kluby?
S fotbalem jsem začínal v šesti letech na Slovanu Plzeň, kam mě přivedli rodiče. Tady jsem hrál do svých sedmnácti. Moje další kroky už mířily mezi dlouholeté kamarády do Litic.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.