Můj nejoblíbenější hráč je Didier Drogba, hlásí Martin Kubica z Meclova

Hráčem 9. kola plzeňské 1.B třídy sk. A se stal záložník Martin Kubica z Meclova. Ten rozhodl jediným gólem utkání šlágr ve Staňkově, po němž se jeho tým posunul do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čtenáři našeho serveru jste byl vyhlášen hráčem 9. kola. Co to pro Vás znamená?
Z vyhlášení mám samozřejmě radost, ale ještě větší radost bude mít nás klubový pokladník, který mne zkasíruje hned při dalším zápase.
Čtenáři Vás zvolili Hráčem kola za výkon v utkání na hřišti Staňkova. Jak byste ten zápas zhodnotil?
Tak nejdřív bych chtěl říct, že pro mě nejlepší hráči na hřišti byli Pepa Malý a Honza Suchý. První poločas jsme byli rozhodně lepší. Vstřelili jsme branku, vytvořili si několik šancí a neproměnili penaltu. Ve druhém poločase nás ovšem Staňkov zatlačil, ale kromě nakopávaných balonů do vápna si nevytvořili žádnou šanci.
V prvním poločase jste vstřelil jediný gól zápasu. Můžete ho popsat?
Honza Suchý s Čížou vybojovali balon na půlce Staňkova, následně přišel ze strany od Honzy centr a míč se od mých zad náhodně odrazil do brány.
Díky vítězství jste se posunuli do čela tabulky právě před Staňkov? Jste tedy s dosavadním průběhem sezóny spokojení?
S průběhem spokojeni být musíme, jelikož nám chybí neustále několik zraněných hráčů a minulý rok jsme v téhle části sezony ztráceli na první místo 18 bodů.
Vyhráli jste už šestý zápas v řadě, ale začátek sezóny se vám úplně nevydařil. Čím byl podle Vás pomalejší rozjezd způsoben?
Jak jsem říkal, rozehříváme se pomalu. :-) Ale hlavně po zápase s Kolovčí jsme si něco vyříkali. Tam se mi nelíbila bojovnost některých hráčů a od té doby táhneme za jeden provaz.
Máte mezi světovými fotbalisty nějaký vzor? Někoho, kdo se Vám herně líbí?
Můj nejoblíbenější hráč je Didier Drogba, momentálně mám rozečtený jeho životopis.
Prozraďte nám něco o své fotbalové kariéře. V kolika letech jste s fotbalem začínal, kdo Vás k němu přivedl, jakými jste prošel kluby?
S fotbalem jsem začínal asi v pěti letech v Jiskře Domažlice, kam mě přivedl otec, kde jsem byl do mužské kategorie. Poté jsem byl dva roky na České Kubici a teď jsem druhý rok v Meclově. Děkuji za rozhovor. :-)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.