Celý tým výborně spolupracoval, říká Rudolf Šťáva

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Rudolf Šťáva z Lipníku, který byl u všech pěti domácích branek proti Hrotovicím. Nyní si přečtěte s tímto hráčem celý rozhovor.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Rudo, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se, jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji moc. Předem bych chtěl moc poděkovat za Vaše hlasy, kterých si hrozně cením. Zápas byl samozřejmě velice náročný a to hlavně prvních 60 minut, než jsme vstřelili 3. a 4. gól. Po této brance jsme hosty už k ničemu většímu nepustili a zápas jsme dovedli do vítězného konce.
Měl jsi prsty ve všech vašich vstřelených gólech, tak jak jsi spokojen se svým výkonem?
Se svým výkonem jsem velice spokojen, samozřejmě vždy je co vylepšovat, ale popravdě se mi dařilo snad vše, na co jsem sáhl, a to se tak často nestává. Na hřišti však bylo dalších 10 lidí, kteří podali 100 % výkony. Celý tým výborně spolupracoval, a proto jsme si mohli připsat vítězství nad Hrotovicemi.
Který s tvých dvou gólů byl asi nejvydařenější?
Asi ten druhý, kdy jsem vybojoval balón na půlce, ťuknul jsem si to s Adamem a už jsem běžel sám na branku. Poslední dotyk s balónem se mi teda moc nepovedl, moc jsem si to pokopl, ale naštěstí jsem míč stihnul dřív, než gólman a malým lobem jsem ho překonal.
Jak jste zatím spokojeni se svým čtvrtým místem tabulky?
Jsme velmi spokojeni, jen nás mrzí zaváhání s Náměští, ale snad to napravíme na jaře.
Nyní vás čeká zápas v Jemnicku. Co by jsi řekl o soupeři a s čím do zápasu půjdete?
Na zápas jedeme autobusem, takže už cestou bude panovat výborná nálada. Do zápasu nastoupíme se 100% nasazením a doufám, že povezeme domů 3 body. Když by se nám povedlo získat body, zpáteční cesta bude věnována oslavě.(smích)
Hrajete poslední zápas na podzim, jak budeš trávit dlouhou zimní přestávku?
Jelikož studuji vysokou školu, tak samozřejmě učením a nějakými těmi studentskými pártoškami.(smích)
Jak jsi spokojen se svým podzimním vystoupením?
Sám dobře vím, že je co vylepšovat, ale myslím, že to byla jedna z těch povedenějších sezón.
Na jaký zápas vaší skupiny se vždy nejvíce těšíš?
Já se těším na všechny zápasy (smích). Je to pro mě odreagování od celotýdenního studijního života. Ale kdybych si měl vybrat jeden tým, na který se vždy hrozně těším, tak je to tým Blatnice. Naše fanynka se před posledními 2 zápasy sázela, že prohrajeme. Zápasy s Blatnicí jsou těžké, ale lipenský tým ji vyvedl z omylu a ona chudák musela koupit sud. Teď už vlastně dva (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.