Asi bych mohl koupit basu do šatny, aby stopeři zase neměli nějaké připomínky, směje se vítěz kola Ondřej Kouba z Dolního Dvořiště

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ondro, gratuluji k vítězství. Jaké jsou tvé pocity?
Děkuji. Cítím se super, protože stejně jako při každém bagu na tréninku, tak i zde jsem dokázal porazit Standu. A hlavně rodiče s prarodiči na mě budou pyšní! (smích)
Myslíš, že i pro tebe hlasovala Krenyho (Jan Krenauer – pozn. redakce) maminka?
Určitě ano, ale mezi hlasujícími určitě byli i spoluhráči (moje stoperská dvojice – Kuba Kubík a Tadeáš Zeman, na kterou je spolehnutí i na hřišti), trenéři a fanoušci. Z fanoušků především Fanda Říhů, který mi to sám řekl... asi zase nemá na pivo a chce pozvat. (smích) Jinak všem moc děkuji za hlasy.
Rozdrtili jste Světlík 7:1 a ty si vstřelil dvě branky z pozice obránce, to se nestává každý den. Popiš nám je…
Jsem po gólu vždy v hrozném laufu, a proto si je skoro nepamatuji. Bylo to asi nějak takhle... Dvakrát pěkná přihrávka od Honzy Krenauerů a z pětadvaceti, možná pětatřiceti přímo pod víko… (smích)
Bylo utkání proti Světlíku těžké, nebo patřilo mezi ty lehčí zápasy? Výsledek na to vypadá…
Překvapilo mě, jak se utkání s nimi lišilo od toho loňského, kdy jsme se těžko dostávali do šancí a bylo i fyzicky náročné. Upřímně musím říct, že tenhle zápas jsem se na pozici krajního obránce skoro nezapotil, a to s mou fyzičkou je co říct. Proto jsem si za stavu 3-0, kdy už bylo vše klidnější, dovolil i více podporovat útok.
V neděli vás čeká duel na půdě béčka Slavoje. Překvapuje tě, že se tým z okresního města, tak trápí se sestavou?
Překvapuje mě, že se se sestavou trápí každý tým v okresu, ale i ve vyšších soutěžích. Kdo by to byl před pár lety řekl do Krumlova nebo Kaplice.
Souhlasím, se sestavou se netrápí jen Slavoj, ale i další týmy v OP a výš. Jak jste na tom vy?
Nás trápí hodně zranění, ale na zápas se vždy sejdeme alespoň ve třinácti lidech, což stačí. Na tréninky už se v tolika lidech nescházíme, ale stačí to na to, abychom si pěkně zakopali na bránu.
Jaký čekáš zápas na půdě Českého Krumlova? Pokud se tedy „Slavojáci“ sejdou…
Loni jsme si tam jeli pro tři body a všude nás přehráli. Snad to letos konečně zvládneme a ty body si odvezeme.
Bude tě tvé vítězství stát něco do klubové kasy?
Asi bych mohl koupit basu do šatny, aby stopeři zase neměli nějaký připomínky. (smích)
Co pro tebe znamená fotbal?
Především odpočinek. Myslím tím odpočinek od všech povinností, třeba školy a také přítelkyně. (smích)
Máš nějaký zážitek z fotbalu, který nikdy nezapomeneš? Popřípadě jaký?
Když nám mohlo být tak 12 let a hráli jsme 4 na 4 na ‚,stromečkách“, místním hřišti na sídlišti v Kaplici, zápas se staršími kluky (mezi kterými byl třeba současný hráč Jankova Pavel Beránek) o pivo pro každého, což v našem věku bylo něco hustýho. Zápas jsme vyhráli! Ale pivo nikdy nedostali...
Máš nějaký fotbalový vzor? Popřípadě jaký a proč?
Postupem času jsem měl více fotbalových vzorů, ovšem jakožto fanouškovi Barcelony vždy hráli právě za ní. Patří mezi ně Puyol, kvůli svému zápalu pro boj, Iniesta pro jeho přehled ve hře a Messi, nejlepší hráč na světě nepotřebuje podrobnější popis!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.