Vyzpovídal se nám Roman Ondráček, hráč 11.kola

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj, gratuluji k titulu hráče kola. V Babicích podruhé za sebou. Už se tedy vydává faktura?
Sportu zdar, jsem moc rád, že jsem dostal tolik hlasů v této anketě, ani se mi tomu nechce věřit. Fakturu určitě brzy obdržím, snad ty peníze dám dohromady.
Po nevýrazných výkonech jste konečně zabrali. A hned jste srazili soka z Pačlavic. Jak si této výhry ceníš?
No poslední 2-3 zápasy nebyly z naší strany ideální, když nebudu brát, skoro už tradiční propadák ve Slavkově tak oba zápasy byly velice podobné. S Křenovicemi i s Vilémovicemi jsme neodehráli špatné zápasy, bohužel se od nás odklonilo štěstíčko a dostali jsme góly, které jsme nedostávali v předchozích kolech a naopak jsme neproměnili velké množství šancí. Výhra v Pačlavicích je pro nás velice důležitá, konečně jsme udělali zase 3 body a to na hřišti vedoucího mužstva celé soutěže, takže super!
Zápas byl docela vyhrocený. Dvě červené karty, po jedné na každé straně. Co se stalo?
Je pochopitelné, že takový zápas bude tvrdší a emotivnější, nicméně si myslím, že hlavní rozhodčí zápas absolutně nezvládl na obě stany. Nedával karty od začátku, a tak se postupně přiostřovalo. Co se týče červených karet, tak nevím co bych řekl, byla to nepřehledná situace, kde byl velký počet hráčů, myslím si, že vzhledem k tvrdosti zápasu a 6 minutě nastavení hlavní rozhodčí mohl rozdat oběma hráčům po žluté kartě.
Pačlavice jste porazili potřetí za sebou. Dá se tedy říct, že jste na ně našli recept?
O receptu bych asi nemluvil, myslím si, že každý má nějakého soupeře, s kým se mu výsledkově daří. My jsme porazili Pačlavice sice potřetí, ale vždy to bylo těsným výsledkem. Je dobré pro tým, když porazí tak silné mužstvo, jaké v Pačlavicích mají, ale je potřeba na takový výsledek navázat.
Jak probíhaly oslavy?
Nějaké to pivo padlo už v Pačlavicích. Poté jsme s pár klukama jeli na oslavu narozenin. Zbytek týmu putoval do Brna a slavili i s trenérem Markem Starým do ranních hodin. Co se týče nás, tak jsme byli pod dohledem našeho bývalého kapitána Martina Kučery na rodinné oslavě. Jak to bývalo za jeho kapitánských let, vždy řídil oslavy a pivo a rum tekly proudem. Doufám, že tyto večery se ještě někdy vrátí a Martin nám udělá ještě hodně večírků.
Přesuňme se do tohoto týdne, kdy doma přivítáte dalšího velmi těžkého soupeře. Co od tohoto zápasu čekáš?
Přesně tak, čeká nás silný Čebín. Očekávám velice bojovný zápas, ve kterém nepadne moc gólů. Doufám, že podáme kvalitní výkon a body zůstanou doma, a my se udržíme v popředí tabulky. Bohužel se budeme muset obejít bez našeho skvělého středopolaře a kapitána Lukáše Pokruty, který dostal již zmiňovanou ČK.
Blíží se konec podzimní části sezony. Jak si s ní spokojený?
Uvidíme, co poslední 3 zápasy udělají s naším postavením v tabulce, ale už teď za sebe můžu říct, že jsem spokojený. Odehráli jsme dobré zápasy, i když se některé nepovedly tak bodů máme hodně a můžeme hrát v klidu. Tým máme kvalitní a věřím, že zůstaneme v horní polovině tabulky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.