Podezřívám spoluhráče, že si nařídili budíky, aby nezapomněli hlasovat, hlásí hráč 7. kola Jakub Gruncl

Hráčem 7. kola plzeňského městského přeboru jste zvolili Jakuba Gruncla ze Smíchova. V rozhovoru pro fotbalunas.cz obránce třetího týmu tabulky mimo jiné prozrazuje, jaká taxa je ve smíchovské kabině za titul hráč kola vypsána.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se dalším hráčem Smíchova, který opanoval anketu Hráč kola. Co to pro Vás znamená?
Je taková třešnička na dortu za výkon při zápase.
Váš spoluhráč Filip Baštář, který získal ocenění před týdnem, nám prozradil, že celá kabina v anketě poctivě hlasuje, aby vítěz mohl zaplatit zápisné do pokladny. Můžete poodhalit, co je ve smíchovské šatně za titul hráč kola vypsáno?
Tak za hráče kola je vypsáno 100 Kč a za rozhovor taky 100 Kč. Jsou to VIP pokuty. Karel mi to hezky sečte a na konci října zaplatím. Podezřívám spoluhráče, že si nařídili budíky na každou hodinu, aby nezapomněli hlasovat. :-)
Do sestavy kola a následně i Hráčem kola jste byl zvolen za výkon v utkání proti Druztové, které jste nakonec prohráli na penalty. Jak byste tento zápas zhodnotil?
V zápase proti Druztové jsme byli lepším týmem, bohužel jsme nedokázali dát gól a Druztová nás za to potrestala. Nakonec Ráďa (Tyll) srovnal hlavou. No a penalty, to už je jiná kapitola.
V tabulce jste třetí s minimální ztrátou na vedoucí Slovan. Je vaším cílem postup do krajské soutěže?
Určitě bychom chtěli postoupit. Snažíme se hrát hezkej fotbal a ne jako v seriálu Okresní přebor, kde dlouhý nakopávaný balony sklepavaj do strany. :-)
Prozraďte nám něco o smíchovské kabině. Jakou máte partu? Kdo je největší vtipálek, kdo naopak vše bere profesionálně?
Kabina je super, každej z nás tam dělá srandu. Profesionální? Těžko říct. Profesionalita je tak trošku v každém z nás.
Vy jste ještě mladým fotbalistou. Jak vzpomínáte na své fotbalové začátky? Kdo Vás k fotbalu přivedl?
Začínal jsem v 6 letech a k fotbalu mě přivedli rodiče. Rodiče také sportovali, takže bylo jasný, že se válet doma nebudu. Začátky jsou super. Pocházím kousek od Chomutova a doteď potkávám a kamarádím se spousty kluky se kterými jsem hrál, nebo i proti nim.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.