Trénink jsme už dlouho neměli, takže se do kabiny moc nepodívám, prozradil nám hráč kola Lukáš Stejskal

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Lukáši gratuluji vám k vítězství, jaký je to pro vás pocit vyhrát anketu o nejlepšího hráče kola?
Děkuji, pocit je to samozřejmě fajn a jsem rád, že jsem se výkonem ze zápasu dostal do sestavy kola a ještě že jsem pomohl našemu týmu vyhrát proti silným Halámkám. Taky bych chtěl poděkovat všem, kteří pro mě hlasovali.
O minulém víkendu jste pomohl svým výkonem k výhře nad Halámky, jak zápas vypadal z vašeho pohledu?
Minulý rok jsem proti Halámkám bohužel nemohl nastoupit, tak jsem nevěděl, co nás čeká. Pro nás hned po příjezdu soupeře byla celkem dobrá zpráva, že Halámky přijely asi jen ve 13 lidech a další dobrá zpráva přišla hned na začátku utkání, když musel střídat Michal Slavík, což byla pro Halámky velká ztráta a pro nás úleva. Nicméně na průběhu utkání to nic nezměnilo a koledovali jsme si o gól. Za výhru 3:0 můžeme být velice rádi, ještě když máme celkem velkou marodku a jsme rádi, když se sejdeme aspoň na zápas.
Kde jste začínal s fotbalem? Jaká mužstva jste prošel?
S fotbalem jsem začínal v Jindřichově Hradci a prošel jsem tam všechny věkové kategorie od přípravky až po muže. Letos to bylo 17 let, co jsem hrál za Hradec a potřeboval jsem změnu, tak se mi v zimě ozvali kluci ze Stráže, kteří nutně potřebovali zachránit a dohodli jsme se.
Jaké jsou vaše cíle pro tuto sezónu?
Jak jsem psal v předchozí odpovědi – minulý rok jsme hráli až do konce sezóny o záchranu a proto bych letos rád hrál minimálně klidný střed tabulky. Můj osobní cíl je nastřílet aspoň 15 gólů za sezónu.
Příští kolo jedete do Novosedel, co očekáváte od zápasu?
Ve Stráži se na toto utkání všichni těší, prý je to místní derby, takže to bude asi velmi vyhrocené. Navíc v Novosedlech hraje náš bývalý spoluhráč, který se určitě bude chtít ukázat. Oba týmy budou chtít vyhrát a záleží na tom, jak se sejdeme.
Máte nějaký oblíbený fotbalový tým, či hráče?
Mám dva oblíbené týmy. Z Česka je to Sparta, která teď tápe a její hra se mi vůbec nelíbí. Druhý tým je Chelsea, která mi dělá mnohem větší radost. Z hráčů je to Lukáš Vácha a bohužel již nehrající Frank Lampard, se kterým jsem měl to štěstí se potkat v Praze a viděl jsem ho i 2x v akci na hřišti. To byly nezapomenutelné zážitky.
A co váš volný čas, máte i jiné koníčky než fotbal?
Když nemám fotbal, tak to kompenzuji jinými sporty jako je futsal, plavání, běh. Samozřejmě se taky musím věnovat přítelkyni, což spolkne spoustu času (smích).
Máte nějakého oblíbeného a neoblíbeného soupeře v okrese?
Nerad hraju proti týmům, kde mám kámoše, což je v této soutěži skoro každý druhý tým. A těším se hlavně na zápas se Starou Hlínou, protože tam je nejlepší hřiště v okrese.
Máte nějaký zážitek z fotbalu, na který nikdy nezapomenete? Popřípadě jaký?
Těch zážitků je za 17 let spousta. Určitě nikdy nezapomenu na turnaj v Chorvatsku, na zápas v žákovské divizi na Meteoru Praha, na zápas s výběrem Moskvy a taky na zápas s juniorkou Sparty, což pro mě, jako fanouška Sparty, byl nádherný zážitek. Taky nikdy nezapomenu na svůj první start a gól za muže. Ale bohužel taky nikdy nezapomenu na zápas, po kterém jsem skončil v nemocnici na operaci s kolenem.
Sdělíte nám nějakou perličku z kabiny?
Perlička z kabiny bude poměrně těžká, protože jak jsem již říkal, jsme rádi, když se sejdeme aspoň na zápas a trénink jsme už dlouho neměli, což mě docela štve, takže se do kabiny moc nepodívám. Jediný co mě napadá jako perlička je, že máme v kabině jednoho homosexuála a jednoho panice, teda aspoň to jeden o tom druhé furt říká (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.