Jan Prokeš: Pozvánka do áčka stále nepřichází

Třiadvacetiletý gólman TJ Sokol Křoví Jan Prokeš se stal hráčem dohrávaného 1. kola IV. třídy sk.B. Jeho koníčky jsou posilovna, rybaření, volejbal, tenis a další. Rád cestuje a jako většina hráčů, navštěvuje stránky Tipsportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratuluji ti k druhému vítězství v anketě o hráče kola v krátké době? Jak se ti chytalo?
Díky. Co se týče zápasu a chytání, čekal jsem, že to bude menší zápřah. Ovšem Hody se pocítili a hráli jsme hodně laxně. Olší nás hodně přehrávalo. Měli jsme hlavně štěstí a svůj výkon hodnotím jako standard.
Jak jsi spokojen s prozatímními výkony svého týmu? Oproti minulým sezonám se pohybujete na předních místech tabulky.
No do teď se hodně nestačím divit. Ale jsem velice rád a jak jsem již naposledy uvedl, je to nad očekávání. Chtěli jsme vršek tabulky a to se nám zatím daří. A věřím, že bude. Ten poslední výkon proti Olší byl asi ten nejhorší. Po pravdě, asi mě budou pranýřovat kluci od nás, ale řeknu to takhle. Olší mělo jasně navrch a ty tři body si spíše zasloužili oni. Ale šance nedali a štěstí se k nám v závěru hodně přiklonilo.
Ve 26. minutě poslal rozhodčí pod sprchy zároveň dva hráče. Co se stalo?
Náš hráč obral soupeře o balón a to čistě. Jejich hráč to neunesl a zajel mu pod nohy. Když náš hráč byl už bez balónu. A pak byla samozřejmě z toho všeho potyčka a už tasil redky.
V posledním podzimním kole vás čeká derby s Osovou Bítýškou. Co od zápasu očekáváš?
Derby s Bítýškou bude zajímavý. Mají na Křoví velikou smůlu, ovšem teď se chytli, takže čekám, že si opět hodně zachytám.
Vašemu áčku se po loňském sestupu v okresním přeboru vůbec nedaří. Nečekáš ty nebo někdo z dalších spoluhráčů pozvánku do áčka?
Pozvánku do Áčka? No trenér se furt chodí dívat a kde nic tu nic. :D
Vyhrál jsi naši anketu již podruhé. Kdo je pokladníkem ve vašem týmu a co tě to bude stát?
Už mě to stálo dnes na zápas půlčák. To bylo asi hned první po pozdravu, co jsem od Koudyho a kluků slyšel. :D

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.