Musím poděkovat Furymu z Hradiště, jak jsme to spolu hezky trefili do vinglu, směje se smíchovský Filip Baštář svému vítěznému gólu

Hráčem 6. kola plzeňského přeboru byl zvolen smíchovský Filip Baštář, který gólem v závěrečné desetiminutovce rozhodl o výhře třetího týmu tabulky na hřišti hradišťských Tornád. „Spoluhráči zahlasovali, abych vyhrál a musel zaplatit do kasy,“ směje se na úvod našeho povídání sympatický fotbalista.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čtenáři serveru fotbaunas.cz jste byl zvolen hráčem 6. kola plzeňského městského přeboru. Co na to říkáte?
Myslím, že je to ocenění mé dlouhodobé tvrdé dřiny na trénincích a zimních soustředěních, které se konečně promítlo do mých výkonů. Za posledních 8 let už jsem absolvoval asi 14 tréninků! Ale samozřejmě bych to nedokázal bez podpory mé ženy, rodiny, spoluhráčů a kamarádů. Jo a také mého psa! To tam napište, to je důležité!
Sledujete v kabině, kdo se dostal do sestavy kola, či hlasování o hráče kola?
Jo jo, kluci to mají zmapované. Máme tak dobrou partu, že se vždycky zvládneme domluvit a hlasovat jednotně pro toho, kdo pak zaplatí do kasy...
Zvolen jste byl za Váš výkon v utkání na hřišti Hradišti. Jaký to byl z Vašeho pohledu zápas?
Se svým výkonem jsem byl spokojený. Nezranil jsem se, nezranil jsem nikoho jiného a nebyl jsem vyloučen (i když to se málem nepovedlo). Gól byl takový bonus. Jako spíše technicky založený tým míváme v Hradišti často problémy, protože terén je tam dost tvrdý a hřiště malé, což vyhovuje spíše bojovným domácím. Většinu zápasu jsme měli víc ze hry a vítězství jsme si zasloužili. Do společné kasy by měli zaplatit spíš kluci, co nedali naše největší šance, než já. Opět nás podržel Vláďa v bráně, ale měli jsme dát více gólů a mohli zápas dohrát v klidu.
Právě Vy jste deset minut před koncem rozhodl. Mohl byste nám svůj gól popsat?
Musím poděkovat Furymu z Hradiště, jak jsme to spolu hezky trefili do vinglu. Taková úspěšná spolupráce se mezi protihráči jen tak nevidí. Sám bych to tak hezky netrefil.
Smíchovu se zatím daří, body jste dosud ztratili jen jednou. Jaké jsou vaše cíle v této sezóně? Myslíte na postup?
Primárním cílem našich dlouhodobých plánů je postup do první ligy v horizontu 20 let. Nezbytným předpokladem je postup z naší úrovně o soutěž výš, a za tímto dílčím cílem jdeme už letos.
V sobotu hostíte ve šlágru 7. kola druhou Druztovou. Jak se na ten zápas těšíte a co od něho očekáváte?
Doufám, že bude plný dům. Řehy s Kubou Mudrou a Lábusem připravujou pro fanoušky soutěž v účtenkové loterii, tak snad se jich sejde co nejvíc. Na zápas samotný se těším. Doufám, že bude mít trenér šťastnou ruku a vybere mě do sestavy. Výsledek tipuji 4:2 pro nás.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.