Góly dávám rád, když pomáhají týmu, říká autor hattricku do sítě Rokycan B Filip Vraštil

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství Filipe, jste již třetím hráčem z Bukovce, který toto ocenění získal, jaký je to pocit?
Co k tomu říct, opět do pokladny přibude nějaká ta korunka a takhle je to bohužel pořád dokola, takže pocity spíš smíšené. (směje se)
Vyhráli jste přestřelku s Rokycany B, které jste tak dohnali. Jaký byl zápas z vašeho pohledu?
V utkání jsme byli jasně lepší, přehrávali jsme Rokycany po všech stránkách, ale opět jako v předešlých zápasech jsme udělali zbytečné chyby a opět soupeři dovolili vždy snížit náskok a na konci jsme se stresovali o body. Nakonec to dopadlo zaslouženě, ale zbytečné nervy na závěr.
Do sítě Rokycan jste vstřelil hattrick, popište nám všechny tři vaše zásahy…
První branka byl střílený centr na zadní, který propadl mezi všemi a na zadní tyči stačilo jen správně umístit střelu, druhá branka byla z větší vzdálenosti a propadla gólmanovi při střele k tyči a poslední jsem dostal parádní pas, byl u balonu rychleji než brankář a mohl jsem ho tedy přehodit.
Hattrick se vám povedlo vsítit podruhé za poslední tři kola. Jste jasným cílem přihrávek vašich spoluhráčů, abyste vstřelil branku?
Tak nějak to ke mně spíš patří, góly dávám rád, když pomáhají týmu, nevím jestli cílené, hrajeme dobře dopředu jako tým, spíš to momentálně vychází na mě, nehraju přímo útočníka.
Bukovec je, pokud se nepletu, vaším šestým klubem, za který nastupujete, kde se vám líbilo nejvíc?
Tak každé moje angažmá mělo něco do sebe, nejvíc mi dali asi ve Stříbře, kde jsem fotbalově vyrostl. Holýšov pro mě bylo skvělé angažmá a teď v Bukovci za vše vděčím p. Boudovi, takže jsem tam rád, kde mi tým i spoluhráči dali příležitost ukázat se v lepším světle.
Proti jakému týmu se vám prozatím hrálo nejlépe a nejhůře?
Nevím, jestli přímo nejlépe, ale skvělý zápas jsem si užil s Horaždovicemi a Bolevcem, kdy to opravdu přineslo fotbalovou krásu z mého pohledu, co se týče nejhoršího týmu, tak to byl rozhodně zápas ve Svéradicích, kam jsme měli jet vyhrát a předvedli jsme ostudný výkon.
Koho pasujete na favorita I.A třídy?
Na začátku sezony jsem tajně doufal, že černým koněm soutěže budeme my, ale výsledky tomu zatím bohužel neodpovídají, pro mě asi nejlepší tým byly zatím Horažďovice, ale bohužel neviděl jsem ještě například Tlumačov ani Zruč, kteří mají oba zatím slušné výsledky, takže jeden z těchto tří určitě.
V sobotu zajíždíte na půdu trápících se Chlumčan, čekáte těžké utkání?
Nám se venku celkově moc nedaří, ale jak říká můj spoluhráč Pepa Valenta, tři body do tabulky „pravdy“ by se nám náramně hodily, určitě tam jedeme vyhrát a uděláme proto všechno.
Máte nějaký fotbalový vzor? Popřípadě jaký?
Pro mě to bude Marco Reus, i když je hodně zraněný, jeho výkony jsou neuvěřitelné.
Co si představíte pod pojmem „fotbal“?
Dobrou partu, krásnou hru, zábavu, napětí a spoustu dalších vnitřních pocitů, které bych psal až do rána.
Máte nějaký zážitek z fotbalu, na který nikdy nezapomenete? Popřípadě jaký?
Ano, asi postup s dorostem poslední rok ve Stříbře, byli jsme úžasná parta, skvělí trenéři a já měl v sezoně průměr 4 góly na zápas, takže určitě tohle.
Jaké jsou vaše koníčky mimo fotbal?
Celkově asi sport a rodina je ten největší koníček.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.