Já si myslím, že jsem hráč áčka, směje se vítěz kola Martin Koza z Frymburku

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství Martine, jaký je to pocit?
Děkuji, pocit mám dobrý a snad to není naposledy. Děkuji všem, co mi dávali hlasy.
Možná trochu překvapivě jste porazili Křemži, jaký byl zápas z vašeho pohledu?
Zápas probíhal dramaticky až do 90. minuty. Oba týmy měly dost šancí. Podržel nás hlavně gólman a naštěstí se nám podařilo dát dva góly v závěru.
Brankáře Treteru jste překonal dvakrát, čímž jste otevřel a uzavřel skóre. Popište nám vaše oba zásahy, které byly zároveň vašimi prvními zásahy v sezóně…
První gól byl docela náhodný. Po centru Romana Mertla to propadlo za obranu až ke mně a se štěstím jsem ho prostřelil. Druhý byl už do prázdné brány hlavou po silné přihrávce Pavlíka.
Ve svých čtyřiadvaceti letech máte za sebou tři angažmá. Všechny na lipenských březích. Přemýšlel jste někdy, že změníte fotbalovou oblast a přesunete se trochu „severněji“?
Dříve jsem o tom přemýšlel, ale teďka už ne. Jsem rád, že můžu zase hrát fotbal. Byl jsem před rokem a půl na operaci kolene a zatím to drží.
Před sezónou se opět spekulovalo, zda Frymburk své béčko přihlásí. Znovu jste přihlásili, znamená to, že máte nyní více lidí nebo stále kádr doplňujete hráči z A týmu?
Já jsem přišel teď do Frymburku a jako všude bývá dost lidí, a jak má přijít zápas, tak většinou dva, tři lidi za B vypomohou.
Jedno derby už máte za sebou (proti Lipnu), teď vás v dalším kole čeká Horní Planá. Pro vás osobně to bude asi pikantní zápas, když jste v Horní Plané hrával, je to tak?
Já si myslím, že jsem hráč áčka (směje se) a za B jsem byl jen vypomáhat, když bylo málo lidí, jak jsem říkal. Do Horní Plané jsem se těšil, ale nakonec plány to změnili a nepojedu tam.
Proti jakému týmu se vám prozatím hrálo nejlépe a nejhůře?
Druhý zápas za B. První jsem hrál v Kájově, to bylo špatný a myslím si, že proti Křemži to bylo dobré (směje se)
Máte nějaký fotbalový vzor? Popřípadě jaký?
Dříve se mi líbil Thierry Henry.
Co si představíte pod pojmem „fotbal“?
Běhat za kulatým nesmyslem a udělat si žízeň.
Máte nějaký zážitek z fotbalu, na který nikdy nezapomenete? Popřípadě jaký?
Dostal jsem se max. do Prahy na derby, to bylo jediný.
Jaké jsou vaše koníčky mimo fotbal?
Žádné jiné koníčky nemám, maximálně práce. (směje se)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.