Máme vždy pomalejší rozjezdy, ale zvedáme se a možná je to i právě tím, jak máme dobrou atmosféru v kabině, říká hráč 6. kola Honza Bureš

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Honza Bureš z Roztok získal nejvíce hlasů a stal se hráčem kola! Jeden gól a dobrý výkon v zápase se Šanovem vynesl roztockému hráči toto ocenění. "Buryho" jsme se zeptali na pár otázek, na které ochotně odpověděl. Fanoušek Barcelony, mladý fotbalista a vítěz naší tradiční sestavy kola, se kterým vám nyní přinášíme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Se Šanovem jsi dal gól a odehrál dobrý zápas. Očekával jsi nominaci do sestavy kola?
Vlastně jsem to trochu čekal. Po dlouhé době si myslím, že jsem odehrál celkem dobré utkání, i když to pořád nebylo ono, ale za nominaci jsem rád. O to více, když jsem ji dokázal proměnit ve vítězství a stal se hráčem kola.
2) Ze začátku se vám moc nedařilo, ale teď se zvedáte. Jaká je nálada v kabině?
To je pravda. Máme vždy pomalejší rozjezdy, ale zvedáme se a možná je to i právě tím, jak máme dobrou atmosféru v kabině a dokážeme to přenést na hřiště, kde to proměníme ve vítězství.
3) Jste velmi mladý tým. Jaké si dáváte v letošní sezoně ambice?
Na začátku sezony jsme chtěli získat ,,triple", ale jelikož jsme z poháru smolně vypadli z Kněževsí, tak se budeme muset spokojit s postupem A-týmu i B-týmu (smích).
4) Máte za sebou těžký zápas v Řevničově. Jak by jsi v krátkosti shrnul váš výkon?
V Řevničově to byl náš obvyklý výkon. Dvakrát jsme si vytvořili dvougólový náskok a v závěru se bojíme nakonec o vítězství a bráníme se posledních 20 minut, ale ubojovali jsme to, což je důležité.
5) Jsi fanouškem Barcelony. Co říkáš na odchod Neymara a na přestupové spekulace nad Coutinhem?
Tak přestup Neymara mě dost překvapil, ale chápu, že chtěl vystoupit ze stínu Messiho. Jen nevím, zda se mu to tím odchodem povede. Ohledně Coutinha jsem den četl, že už přestoupil a jiný den, že zase ne. Už jsem nevěděl, čemu věřit. Je to škoda, rozhodně by byl větší posilou než Dembélé.
6) Líbila se ti více Barcelona pod vedením Pepa Guardioly nebo pod nynějším trenérem Ernestem Valverdem?
Rozhodě za působení Pepa Guardioly se mi líbila Barcelona více. Byla neporazitelná, vyhrávala, co se dalo. Ernesto Valverde je u týmu teprve krátce, tak uvidíme. Třeba do budoucna budu muset změnit názor.
7) Kvalifikace na MS naším reprezentantům nevyšla. Kde vidíš hlavní příčinu?
Podle mě je to tím, že nemáme momentálně žádné hráče, kteří by vyčnívali v Evropě jako dříve Nedvěd, Baroš, Rosický, atd... Tým je složený většinou z hráčů evropských klubů, které nemají moc velké jméno a HET ligy, která, co si budeme povídat, není sama o sobě v Evropě konkurenceschopná.
8) Nováček naší nejvyšší fotbalové soutěže Sigma Olomouc se drží na druhém místě. Jak dlouho vydrží ,,nováčkovská euforie"?
Těžko říci, jak dlouho jim to vydrží. Třeba se dočkáme něčeho podobného jako v Anglii, kde takhle podobně vyhrál Leicester.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.