Můj výkon byl naprosto otřesný, říká sebekriticky hráč kola Honza Lojka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství Honzo, jaké máte pocity?
Děkuji Vám, mám samozřejmě radost, ale více mě těší domácí vítězství a hlavně to, že se nám ve vyšší soutěži zatím poměrně daří a nejsme úplnými outsidery.
Jak jste byl spokojen se svým výkonem?
Můj výkon byl naprosto otřesný. Celý zápas jsem jen někde bloudil, neodehrál jsem ani jeden balon tak jak bych chtěl a fyzicky jsem to taky nedával. Ve zkratce to z mého pohledu byla opravdu tragédie.
Popíšete nám gólovou trefu?
Ten gól bylo asi jediné pozitivní, co jsem za ten zápas svedl (smích). Viděl jsem Jirku Novákovýho jak tahá balon kolem obránců na vápně a nemá kudy by vystřelil. Řekl jsem si o přihrávku a chtěl střílet pravačkou. Jenže jsem kopyto a nějak to nevyšlo, tak jsem to zkusil levou ke vzdálenější tyči a ono to tam padlo, takový náhoďák jak říkáme (smích).
Kdo Vás k fotbalu dovedl? A kde všude jste působil?
Fotbal mě baví od malička, takže poprvé jsem do míče kopal asi s tátou. Hned jak to šlo, začal jsem chodit do přípravky TJ Centropen Dačice. Prošel jsem tam žáky, dorost… no a pak jsem skončil. Dlouho jsem nikde nehrál, až mě oslovili kluci z Peče. Vzhledem k tomu, že většina z nich byli už předtím moji kamarádi, kývl jsem na to.
Máte oblíbeného fotbalistu?
To mám, a je to náš hrající kouč Joska Nováků. Je to dobrej kluk jak na hřišti tak na pozápasovém dýchánku. Dokáže nás vyburcovat a jen díky němu jsme tam kde jsme.
Kterému fotbalovému klubu fandíte?
Fandím hlavně Peči a Rudolci, potom Jihlavě, ale taky Spartě (za tu Spartu mě někteří nebudou mít rádi) (smích).
Jaké máte koníčky?
Miluju zimní sporty jako jsou lyže a snowboard, rád si jdu ale zaběhat, zaplavat, zahrát badminton nebo beach volley, ze sportů je toho víc. Obecně jsem ale pro každou srandu.
V sobotu přivítáte České Velenice. Co očekáváte od zápasu?
Určitě to nebude lehký zápas, jako zatím žádný. V tabulce jsou na tom o něco lépe, ale náš tým do toho dá jistě všechno a pokusíme se je uhrát. Já osobně jsem takový hráč „na baterky“, tak ani ještě nevím, zda nastoupím….snad ale jo a budu moci klukům pomoct.
Pokud byste měl možnost nastoupit v nejvyšší lize, jaký tým byste si vybral?
To by asi byla ta Sparta, nehledě na to, jak se jim momentálně daří.
Jaký máte fotbalový cíl?
Fotbal hraju pro radost, takže budu rád, když se budeme jako tým zlepšovat a třeba se nám v budoucnu podaří další postup. Všichni máme společný cíl a tím je hrát pěkný a koukatelný fotbal, věřím, že se nám to bude dařit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.