Na Veselé máme skvělé podmínky, snad bych se jen přimlouval za nákup nové lajnovačky, říká s úsměvem hráč devátého kola zlínské 1. B třídy skupiny B Martin Odstrčilík

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulujeme k hráči kola, kam Tě zařadili fotbaloví experti po výkonu v Lužkovicích...
Děkuji za poslané hlasy, ale jsem přesvědčen, že toto ocenění si z našeho mužstva spíše zasloužili jiní hráči, kteří se obětovali pro toto opojné vítězství v místním derby. Ale některým vytrvalým tipérům/expertům, kterým jde hlavně o trnkový lektvar, můžu slíbit, že už je připraven k transportu do veselských fotbalových kabin.
Jak těžké to utkání v Lužkovicích bylo, přeci jen to bylo derby...
Za hezkého podzimního počasí to bylo po všech stránkách nadstandardní derby této soutěže, kterému nechybělo plno pěkných fotbalových akcí, gólových šancí a osobních soubojů. Zcela určitě se muselo líbit početné divácké kulise. Ale hlavně našim příznivcům a funkcionářům, které jsme opět potěšili vítězstvím a naší pohlednou technickou hrou.
Domácím asi v závěru došly síly, rozhodla Vaše větší trénovanost?
Zcela jistě jsme domácí tým v druhém poločase přetlačili nasazením a společným odhodláním urvat vítězství na svou stranu. Sám za sebe můžu říct, že tréninková morálka i nám na Veselé poslední týdny lehce upadla, ale je to způsobeno hlavně vysokoškoláky, kteří jsou rozjetí po školách a vrací se k nám až před víkendem. Proto nyní hlavně těžíme z předchozích tréninkových dávek a psychické fotbalové pohody a snad už i z vyzrálosti.
Co téma Veselá a postup - přeci jen je asi ještě brzy o tom hovořit...
Pokud jsem dostatečně zasvěcen do chodu klubu, tak všichni zastávají názor, že tato soutěž nám plně vyhovuje a dostačuje. I já mám stejný pohled na tuto záležitost. Nyní si užíváme vítěznou vlnu a pohledný fotbal, který předvádíme. Odměnou je nám umístění v přední části tabulky, po kterém jsme v předchozích sezónách jen pošilhávali.
O víkendu hostíte lídra tabulky ze Slavkova p/H, co očekáváte od soupeře?
Slyšeli jsme o tomto soupeři velmi kladné reference. Já osobně jsem se na ně byl podívat v Lípě a velmi mile mě překvapil Slavkov svým vyspělým a odpovědným výkonem, který zde podal (vítězství hostů 5:2). Přál bych si aby o víkendu, kdy se spolu střetneme, se utkání po fotbalové stránce všem líbilo a pokud možno všechny body zůstaly domácí Veselé.
Navíc výsledky Slavkova p/H venku jsou alarmující?
Souhlasím. Tomuto týmu nechybí nováčkovská euforie, která je doplněná zodpovědným a organizovaným stylem hry. Odměnou je jim zasloužené a pro většinu zasvěcených i překvapivé čelo tabulky. Když se ale podíváte na rozlosování, tak Slavkov p.H. v závěru podzimu už nečeká nic lehkého. Utkání s týmy ze spodní poloviny tabulky už mají komplet za sebou a čekají je už jen samí těžcí soupeři v podobě Tečovic, Louk, Malenovic a snad i nás z Veselé. Až po těchto utkáních bude tabulka více vypovídat o kvalitách a ambicích jednotlivých týmů, tedy i úrovni nováčka ze Slavkova.
Jak hodnotíš průběh podzimní části, které týmy vidíš na postup a kdo naopak Tě zklamal?
V soutěži od samého začátku není nouze o zajímavá utkání, která v rámci I.B třídy mají velmi dobrou kvalitu a divákům se musí líbit. V popředí tabulky jsou týmy, které předvádí nejkvalitnější a nejlíbivější fotbal. Mezi nimi bych taky hledal aspiranta na postup. Zklamáním je pro mě zatím Mladcová, od které jsem čekal že bude dominovat této skupině a předvádět kvalitnější fotbal s ohledem na jejich nabitý kádr.
Kteří hráči Tě v podzimní části v soutěži nejvíc zaujali?
Každé mužstvo v této soutěži má ve svém středu několik velmi šikovných hráčů, kteří by se neztratili ani ve vyšších třídách. Já ale nejvíce sleduju naše mladé hráče a jejich progres a postupný růst ve fotbale.
Jaké máte podmínky pro fotbal na Veselé a co by se dalo ještě zlepšit?
Všichni co přijedou na veselské hřiště, tak obdivují hřiště, zázemí a podmínky, které nám byly vytvořeny bezvadnými činovníky a sponzory. Výborně se také nyní pracuje na našem hřišti s malým fotbalovým potěrem i dalšímu mládežnickými družstvy. Jen tak dále pokračovat v započatém díle, ať máme kvalitní nástupce. Zlepšení ? Snad jen bych se přimlouval pro nákup nové lajnovačky pro našeho skvělého a zodpovědného hospodáře. Aby mohl v kvalitě lajnovat na ploše potřebné obrazce a my nemuseli honit míč v nečekaných autech (smích)- pozn. redakce : jedná se o narážku na lajnování před utkáním Veselá B - Racková v 9.kole – viz foto u tohoto utkání IV.A třídy zde na tomto webu.
Jak dlouho si myslíš, že budeš ještě hrát, nechceš překonat věkově třeba Jardu Jágra...
V týmu zastávám posledních x let roli stopera a už to mám nastavené tak, že kde nedoběhnu, tak tam alespoň dokřičím a poblázním své spoluhráče aby zasáhli. Věk nezastavím a tělo mi také dává impulsy, že pomalu už přesluhuji. Za 35 let co fotbal hraji jsem ale zažil plno opojných fotbalových chvilek, momentů a zážitků, na které se dobře vzpomíná, a to zejména po vítězných zápasech.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku