Penalty jsou super, alespoň pokaždé někdo vyhraje a potom víc chutná pivo, říká trojnásobný vítěz hráče kola Radovan Kaprál

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ráďo, gratuluji k dalšímu vítězství! Těší tě to ještě vůbec, když si vyhrál potřetí za poslední čtyři kola?
Ano potěší to pokaždé. Dodává vám to furt více a více sebevědomí.
Zápas na Lipně vám nevyšel a dostali jste výprask (5:0). Jak utkání zpětně zhodnotíš?
O zápase na Lipně se mi ani nechce mluvit, protože jsme se sotva sešli, a to byl ten největší problém.
Minulou sobotu jste své zaváhání napravili a porazili jste Dolní Dvořiště, které je jasným favoritem na postup. Jak moc bylo utkání těžké?
Zápas to byl hodně těžký, muselo se makat a to jsme zvládli, ale nevyhráli bychom, kdyby nás nepodržel v bráně Radek Linha (trenér).
Do sítě Josefíka si se trefil dvakrát. Poprvé z penalty, druhou trefou si pak rozhodl o třech bodech. Popiš nám, jak si gól vstřelil?
Ubránili jsme tlak Dolňáku, poté přišel rychlý nákop dopředu tam se míč odrazil ke mně, kopnul jsem do toho a nějakým způsobem to tam padlo, pak už jsem jen oslavoval.
V následujících dvou kolech vás čekají papírově jednodušší soupeři (Frymburk B, Malonty), pak zajíždíte na horkou kájovskou půdu. Očekáváš plný bodový zisk z těchto tří zápasů?
I když jsme papírově lepší, myslím si, že všechny 3 zápasy budou hodně těžké, ale pokusíme se je vyhrát.
Vy jste zatím neremizovali, ale co říkáš na penaltový rozstřel v případě nerozhodného výsledku?
Penalty jsou super, alespoň pokaždé někdo vyhraje a potom víc chutná pivo.
Nevím, zda sleduješ Okresní soutěž, ale po odstoupení velešínského béčka se hrají jen tři zápasy týdně. Souhlasil bys se spojením obou soutěží do jedné? Už se o tom spekulovalo před touto sezonou…
Jo spojil bych to do jedné soutěže, jinak kluci pod námi si ani nezahrají a už mají konec sezony.
Českokrumlovské béčko je beznadějně poslední s nula body na kontě. Překvapuje tě to, že tým z okresního města je na samém chvostu tabulky?
Krumlovu chybí lidi, i když mě to překvapuje na tak velké město, že budou poslední. S tím asi nepočítali, ale snad se kluci zvednou a teprve to přijde.
Sleduješ naší nejvyšší soutěž? Jaký máš názor na Stramaccionovu Spartu?
Ano sleduji, ale zrovna jednou Spartu ne.
Evropa má za sebou druhé kolo Ligy mistrů. Troufáš si říct, jaké dva týmy se dostanou do finále a kdo celou soutěž vyhraje?
PSG a Chelsea. Poté vyhraje PSG.
Českému nároďáku se už delší dobu nedaří, kde si myslíš, že je ten zakopaný pes? Je to v práci s mládeží?
Do nároďáku by měli vzít nezkušené kluky, kteří se budou chtít předvést a něco ukázat, a ne ty, co už dávno ukázali...je to hrozné.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.