Nebýt zranění, můžeme být v tabulce ještě výše, říká Jakub Harazin

Potřetí v této sezoně ovládl anketu hráč kola fotbalista Rýmařova. Tentokrát Jakub Harazin.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jste třetím hráčem Rýmařova, který toto hlasování vyhrál. Jiří Furik nám prozradil, že se spoluhráči snažili, aby vyhrál. Bylo tomu tak i u vás?
Musím říci, že rozhodně ne. Přiznávám, že pravidelně sleduji Váš portál, nicméně tento týden jsem se na sestavu kola ještě nepodíval, o to více jsem překvapený z toho, že jsem vyhrál hráče kola. Co se tyče mého spoluhráče a zároveň dobrého kamaráda Jiřího, podporu u nás v kabině bude mít vždycky, krom toho, že je to skvělý člověk, je to především výborný fotbalista, který si zastoupení v sestavách kola zaslouží, troufnu si říci, každý zápas, protože předvádí opravdu kvalitní výkon na hřišti.
Už víte, co toto vítězství bude stát do kasy?
To zatím vůbec netuším, ale určitě to neprojde v kabině bez po všimnutí
Jak jste spokojen s vaší dosavadní sezonou, jak individuálně, tak týmově?
Co se týče mé osoby se sezónou jsem prozatím velice spokojený, jak s předvedenou hrou, tak především po zdravotní stránce, kdy se cítím velice dobře. To se však nedá říci o našem týmu jako takovém, procházíme už delší dobou různými zraněními, marodkou apod., bohužel je to sport, který tyto komplikace přináší, i přesto všechno si náš tým v soutěži vede dobře a můžeme být prozatím velice spokojení.
Máte ve fotbalové kariéře ještě vyšší cíle než MSFL?
Jsem člověk s nohama na zemi. MSFL je už kvalitní soutěž, kde na trávníku běhají výborní fotbalisti buď mladí s vyššími ambicemi, ale i starší s ligovou historií, kteří v uvozovkách dohrávají v třetí lize. Je to otázka složitá, většina spoluhráčů u nás dochází do svých zaměstnání, mezi ně patřím i já. Pracuji jako učitel na základní škole a jsem nesmírně rád, že si můžu s těmi všemi povinnostmi zahrát MSFL.
Když už je soutěž více rozjetá, tak které týmy tipujete na vítězství a které na sestup?
Kdo má ambice postoupit říci nedokážu, soutěž je od toho 10 místa vyrovnaná a pořadí se s každým kolem mění. Co se týče sestupu poslední je HFK Olomouc, těm vstup do soutěže nevyšel a potácí se s Mohelnicí dole v tabulce, ale po 2 – 3 kolech to může být zase jinak. Jak říkám MSFL je soutěží vyrovnanou a nedokáži tipovat.
Jaké umístění byste bral pro Rýmařov?
My předvádíme dlouhodobě stabilní výkony. Jako tým jsme velice sehraní, v týmu nedošlo k nějakým převrataným změnám. Postavení v tabulce hovoří za vše, troufnu si říci, že kdyby nás nepotkalo pár zranění jsme v tabulce ještě výše. Na druhou stranu můžeme být zajisté po 8. kolech se sedmým místem v tabulce spokojení. Pevně věřím, že budeme nadále předvádět svou hru a v tabulce se posuneme ještě na vyšší příčky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.