S mojí fyzičkou se určitě řadím do skupiny obránců, kteří se raději drží vzadu, říká s úsměvem hráč 4.kola Honza Urbanovič

Za 4. kolo obdržel v naší sestavě kola nejvíce hlasů řevničovský obránce Jan Urbanovič, kterého jsme požádali o rozhovor a on ochotně vyhověl. Níže se můžete např. dočíst, proč nevyšel přestup před začátkem sezony nebo koho tipuje hráč 4. kola jako adepta na postup ze III. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Proti Pavlíkovu jste vyhráli, z pozice obránce jsi dal gól. Čekal jsi zařazení do sestavy kola?
Popravdě jsem to nečekal. Spíše bych nominoval jiné hráče, např. Honzu Husáka, který dal dva góly nebo Tomáše Bohatého, který hraje každý zápas na sto procent, bez chyb a nechává na hřišti všechno.
2) Jsi typem obránce, který si i rád zaútočí nebo se držíš spíše vzadu?
S mojí fyzičkou se určitě řadím do skupiny obránců, kteří se raději drží vzadu. Konec konců o tom svědčí mé gólové statistiky (smích). Matně si pamatuji, kdy jsem naposledy skóroval ze hry, ale myslím si, že to budou cca 2 roky.
3) V dalším kole vás čeká doma Oráčov. Co od zápasu očekáváš? (Rozhovor byl vytvářen před zápasem, ale zveřejněn až po něm.)
Co čekat od Oráčova. Co si pamatuji, tak s Oráčovem to bylo vždy spíše o tvrdosti než o pěkném fotbale. Každopádně po postupu se jim podařilo celkem pěkně nastartovat novou sezonu, takže nepočítám s nijak lehkým zápasem a my se samozřejmě budeme snažit o to, aby body zůstali doma.
4) Kdo je podle tebe největším adeptem na postup a naopak na sestup?
Těžko říct, jsme teprve na začátku, takže je zatím těžké rozdělovat místa v tabulce. I když zatím se pro nás jako největší hrozba a adept na přední příčky jeví asi Baník Lubná.
5) Chtěl by jsi ty osobně postoupit do nejvyšší rakovnické okresní soutěže?
Samozřejmě, každý chce vyhrávat a postoupit někam dál. A buď nám to vyjde nebo nevyjde. Určitě se o to budeme pokoušet.
6) Když by přišla nabídka z jiného týmu, třeba hrajícího o soutěž výš, přijal bys ji?
Taková nabídka přišla v létě z Kroučové s tím, že nemají moc hráčů a jestli bych to nechtěl zkusit. Popravdě mě to poslední půl rok tady nějak přestalo bavit a nebyl jsem tu úplně spokojený, takže jsem byl za to rád a kývl na to a čekal, jak se oba oddíly dohodnou. Oddíly se nedohodly, takže zůstávám a budu bojovat o sestavu ve Spartě.
7) Co říkáš na 288. derby pražských "S"?
Slavia si zasloužila vyhrát.
8) Kdo je dle tebe aktuálně nejlepším hráčem běhajícím po evropských pažitech?
Jelikož je zraněný Zlatan, tak nedokážu vybrat nikoho jiného (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.