Síla našeho týmu je především v trenérovi Jirkovi Sulkovi, hlásí Petr Sedláček - hráč 4. kola plzeňského městského přeboru

Hráčem 4. kola městského přeboru Plzeň byl v hlasování čtenářů našeho webu zvolen Petr Sedláček ze Smíchova Plzeň. Smíchov vede i díky svému středopolaři tabulku soutěže a chystá se na těžký sobotní duel proti dosud také suverénnímu Slovanu Plzeň. Nejen to, jak se Smíchovští na šlágr kola těší, nám Petr Sedláček prozradil v exkluzivním rozhovoru pro fotbalunas.cz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře, gratulace. Co říkáte na to, že jste byl zvolen hráčem kola?
Samozřejmě mám radost. Tu anketu jsme už několikrát sledovali, ale dosud jsem se nikdy hráčem kola nestal, takže je to samozřejmě příjemný pocit.
V posledním utkání jste přehráli B-tým Černic 2:0. Jak byste tento zápas zhodnotil?
Myslím, že ze začátku jsme měli jasnou převahu, ale rychlým gólem jsme se nechali ukolébat. Hra pak ztratila na kráse a byl to spíše bojovný zápas.
Sezónu jste začali velmi dobře, vedete tabulku městského přeboru bez ztráty bodu. Co zatím na výkony a výsledky týmu v dosavadním průběhu sezóny říkáte?
Spoluhráče musím pochválit. Všichni se snaží a odvádíme na hřišti maximum. Před sezónou jsme si řekli, že bychom rádi postoupili a snažíme se ten cíl naplnit. Ovšem myslím, že hlavní zásluhu na tom má náš trenér Jirka Sulek, který nám před každým zápasem poví, co máme hrát a velmi dobře nás vede také na trénincích.
V čem spočívá síla smíchovského mužstva?
Myslím si, že právě v našem trenérovi Jirkovi Sulkovi, který nás dokáže velmi dobře připravit.
Jak byste charakterizoval sám sebe jako hráče? Jaký jste typ fotbalisty?
To je těžká otázka. Myslím, že jsem spíše bojovný typ, který nevypustí žádný souboj a snaží se svým spoluhráčům pomoci v každé situaci. Ale technika už trošku pokulhává.
Váš spoluhráč Tomáš Knapp je s osmi góly zatím nejlepším střelcem soutěže. Jak na jeho výkony nahlížíte?
Tomáš Knapp je samozřejmě výborný fotbalista, který nám v každém zápase hodně pomůže. Ještě kdyby trochu více makal dozadu, tak by byl úplně nepřekonatelný (smích).
O víkendu vás čeká těžké utkání o čelo tabulky, šlágr kola, s dosud také suverénním Slovanem Plzeň. Jak se na zápas těšíte a s čím do něj půjdete?
Samozřejmě víme, že tu bode těžký zápas. Stejně jako my ještě neztratili ani bod, takže k tomu přistupujeme zodpovědně. Doufám, že se i nějak rozumně sejdeme a budeme to chtít urvat jak technicky, tak srdcem.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.