Jsme neprávem podceňovaný tým, říká hořický Jiří Melichar

Hráčem uplynulého kola se stal Jiří Melichar, útočník hořické Jiskry, který jediným gólem zápasu rozhodl o výhře nad Náchodem, který byl do té doby neporažen. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zápas s Náchodem jste vyhráli díky vašemu gólu, kdy jste míč prakticky dotlačil do brány. Bylo vítězství podobně vydřené jako jediná branka?
Ano, vítězství bylo vydřené, nicméně zasloužené. Tento fakt utvrzuje i to, že jsme měli více brankových příležitostí než Náchod.
Jak jste se na Náchod připravovali, s jakou taktikou jste šli do zápasu s do té doby neporaženým týmem?
Stejně jako s Libčany, jsme šli do zápasu s tím, že nemáme co ztratit a můžeme jen získat, což se nám také díky bojovnému výkonu podařilo. Jsou to pro nás důležité a cenné tři body.
V letošní sezoně jste se trefil už čtyřikrát, jak jste se svými výkony spokojen?
Spokojen nejsem, je toho hodně, co je zapotřebí zlepšit, a samozřejmě to chce více gólů, tak abych mohl více pomoci týmu.
Po šesti kolech jsou Hořice s dvanácti body páté. Předčil start do sezony vaše očekávání?
Určitě ne, do každého zápasu jdeme s tím, že ho chceme vyhrát. To, že jsme neprávem podceňovaný tým je věc druhá (smích).
Na co jste si oproti A třídě museli v Krajském přeboru zvykat? V čem jste se museli zlepšit?
V tom, že ke každému zápasu musíme přistoupit zodpovědně. Nikdo nám nedá nic zadarmo a jedině bojovný výkon a sebedůvěra nám může přinést vítězství.
V neděli hrajete na hřišti Cidliny, které se v úvodu sezony příliš nedaří. Co od zápasu a soupeře čekáte?
Bude to opět těžký a bojovný zápas, kde nám budou chybět dva důležití hráči a sice gólman Žižka a zraněný D. Palm. Ale i tak věřím, že předvedeme bojovný výkon a budeme si chtít odvést domů tři body.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.