Jakub Černín: Ve Fulneku se cítím výborně, vše šlape jak má, především parta je zde výborná!

Nejlepšího hráče 6. kola CANIS 1.B třídy sk. D známe, a my Vám s ním nyní přinášíme zajímavý rozhovor. Jakub Černín, střední záložník klubu Fotbal Fulnek, který od prvního zápasu podává kvalitní výkon svému týmu pomohl 2 góly k výhře nad AFC Veřovice, momentálně se řádí mezi nejlepší střelce ve své skupině a byl označen za "hvězdu kola", takže určitě zasloužené vítězství.....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře. Jak si vážíš označení hráč kola a co tomu říkáš?
Jsem určitě rád. Každé takové ocenění potěší.(smích) Hodněkrát už jsem byl v sestavě kola, ale až teď to vyšlo. A to hlavně díky klukům, kterým tímto děkuji.
Bude tě to stát něco v kabině?
Určitě ano, náš pokladník (Špalír) mi už psal, že to budu mít drahé. (smích) Do toho všeho jsem byl taky v deníku zvolený jako „Hvězda kola“, takže se na mě jistě vyřádí.
Tuto sezónu jsi přestoupil z TJ Vítkov do Fotbal Fulnek. Jak se v novém klubu cítíš?
Každé nové působiště je ze startu vždycky zvláštní. Hodně mi pomohlo, že většinu kluků, kteří teď hrají se mnou, znám z dřívějšího působení právě z Fulneku, takže jsem to měl o to jednodušší. Ve Fulneku se cítím výborně, vše šlape jak má, především parta je zde výborná!
Vraťme se k zápasu s AFC Veřovice. Podle výsledku nakonec jasná záležitost. Jak jsi zápas viděl ty?
Jasně, to teď možná vypadá, ale tak jednoduché to nebylo. Přijel soupeř, který chtěl s námi hrát a vyhrát, ne jen být zalezlý vzadu a čekat na možnou příležitost. Hodně nám pomohla rychlá branka, kterou jsem vstřelil a po které jsme se uklidnili. Poté jsme v prvním poločase přidali ještě další dvě, ale Veřovicím se do poločasu podařilo snížit na 1:3 a s tímto poločasovým výsledkem jsme šli do šaten. Druhý poločas nás soupeř chvíli přehrával, ale nám se opět podařilo vstřelit celkem rychlou branku, k tomu přidat ještě jednu a bylo hotovo. Opět jsme výborně plnili pokyny trenéra, který nás vždy před zápasem výborně připraví. Šli jsme si za tím, co nejvíc každý zápas chceme a to je vyhrát!
Jak bys zhodnotil svůj výkon?
Nechtěl bych hodnotit jen svůj výkon, protože jde hlavně o výkon celého týmu, ale myslím si, že se mi zápas celkem povedl (smích). Ale nebýt kluků, tak ty dva góly nedám. Nepřišel jsem do Fulneku kvůli osobním statistikám, ale hlavně za postupem a k tomu je potřeba, aby fungoval celý tým. (smích)
Nyní vás čeká opět zápas proti druhým TJ Spálov na jeho domácí půdě. S jakými ambicemi do zápasu půjdete?
Určitě to nebude lehké! Vyhecovaný zápas, k tomu malé hřiště a určitě plno fanoušků. Jen mě mrzí, že se ho bohužel nezúčastním. Každopádně klukům věřím, že určitě vyhrajou!
Jakou nejvyšší soutěž sis zahrál, a který zápas se ti nejvíce vryl do paměti?
Za muže jsem nejvýš hrál krajský přebor, ještě v dresu Vítkova. Každý zápas v této soutěži se vám nějak vryje do paměti, takže bych vzpomínal marně na nějaký konkrétní.
Kdo je největší hecíř v kabině?
Za tu chvíli, co jsem ve Fulneku bych řekl, že asi Muri (Ondra Murin), ale jak už jsem říkal, jsme výborná parta a všichni se navzájem povzbuzujeme a hecujeme!
Proč sis vybral právě fotbal?
Když jsem se v šesti letech rozhodoval, co budu dělat, tak fotbal byla má jasná volba. (smích)
Kdo je tvůj fotbalový vzor?
Můj fotbalový vzor asi není nikdo. Kdybych měl opravdu někoho zvolit, vždy se mi líbil Beckham, takže asi tak…
Jakým způsobem trávíte svůj volný čas?
Když nejsem v práci, nebo na tréninku, tak určitě s mou rodinou!
Děkuji ti za rozhovor a přeji ti hodně fotbalových i soukromých úspěchů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.