Druhý gól byl životní, říká obhájce ankety o hráče kola Radovan Kaprál ze Sokol Křemže

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k obhajobě Ráďo! Jaký máš z toho pocit?
Vyhrát 2x za sebou ještě s tolika hlasy… je fajn pocit, když máte kolem sebe lidi, co vám fandí, i když nekoukají zrovna na fotbal.
Vypadá to, že si ve skvělé formě. Připravoval si se na sezónu nějak zvláštně?
Forma se tomu říct nedá. Ještě by to chtělo pár tréninků s klukama, abychom se ještě lépe sehráli a gólů bude ještě více. (úsměv) Nepřipravoval jsem se vůbec.
Vévodíš střeleckým tabulkám společně s J. Gondekem (FK Dynamo Vyšší Brod) a S. Přívratským (FK Dolní Dvořiště). Myslíš, že dokážeš tyto kanonýry gólově překonat a stát se podzimním střelcem?
Chtěl bych se stát střelcem, ale do konce je ještě spousta zápasů. Myslím, že když mi budou kolegové nahrávat dřív, že to půjde a možná bych se jím stát mohl.
Jak se vyvíjelo vítězství nad Přídolím? A jak si vstřelil branky?
Ze začátku zápasu jsme na ně vlétli, i když jsme si řekli, že začneme zezadu. V 5 min. propadl obraně míč a já už měl snadnou práci. Druhý gól byl životní, když jsem poprvé trefil branku z přímého kopu, tenhle gól nás uklidnil.
Začátek sezóny máte fantastický. Vyhráli jste potřetí v řadě a nyní vás čeká zápas na půdě nováčka z Lipna. Jaký očekáváš zápas?
Začátek je super hlavně, aby to tak pokračovalo. Myslím, že Lipno jako nováček bude chtít ukázat, co v nich je. Nesmíme zápas podcenit určitě to bude těžký soupeř. Hlavně se musíme pořádně připravit na to, že to nebude jednoduché.
Míříš na „zlatý hattrick“ v naší anketě?
Když se povede zápas na Lipně a dostanu se do sestavy kola, určitě bych chtěl vyhrát. (úsměv)
Jak dlouho nastupuješ v dresu Křemže?
Za Křemži hraji druhým rokem, teď to bude moje druhá sezóna.
Si „Chvalšiňák“, jak si se dostal k fotbalu v Křemži?
Chvalšiny mě nějakou dobu nechtěli. Rok jsem stál a už jsem myslel, že si nikde nezahraju. Potom přišel bývalí trenér z Chvalšin a zeptal se mě, jestli nechci do Kremže. Kývl jsem na to a řekl si lepší než nehrát, vyzkouším něco jiného a tímto mu děkuji. Ve Křemži se mi daří, ale hlavně je tam super parta.
Co si představíš pod pojmem „fotbal“?
Fotbal pro mě znamená odpočinek. Přestanete myslet na starosti, prostě odreagovat se, posedět po zápase s dobrou partou. Pro mě je to relax.
Prozradíš nám nějakou perličku z kabiny?
Perliček je hodně, ale zrovna si na žádnou nevzpomenu. (směje se)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.