Přesvědčivé výkony zatím předvádí Rudíkov, říká Štěpán Dvořák

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Štěpán Dvořák z Koněšína, který dvěma góly pomohl k výhře svého týmu nad Kralicemi. Nyní si s tímto hráčem můžete přečíst celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
 Štěpáne, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl  zápas s tvého pohledu?
Děkuji. Kralice byly ze začátku zápasu aktivnější, ale jejich střelecké pokusy mířily jen vedle branky. My jsme byli v zakončení efektivnější a to jsme potvrdili dvěma brankami hned v prvním poločase. Ve druhém poločase se hra více vyrovnala. Hosté znovu potvrdili marnost v koncovce a my přidali ještě dvě branky. Kralicím se nedá odepřít dobrý herní projev, fotbal se ale hraje na góly a těch my dali mnohem víc.
 Který tvůj gól byl nejpovedenější?
U prvního jsem na velkém vápně udělal kličku stoperovy, pak se ocitl tváří v tvář gólmanovy a střelou k levé tyči překonal brankáře. U druhého gólu jsem dostával přihrávku na půlku od Toma, ta šla sice spíše na Králického stopera, já mu ale těsně před nohou stačil balon vypíchnout a mohl jsem upalovat sám na brankáře. S tím jsem si poradil a zakončoval do prázdné branky.
Konečně ses výrazněji prosadil střelecky a dal jsi ve dvou zápasech tři góly, věříš, že ti to tam teď bude víc padat?
Jak jsem říkal po minulém zápase. Doufám, že jsem to prolomil a bude to jen lepší. 
Máš radost ze své obhajoby v naší anketě a bude tě to něco stát v kabině?
Samozřejmě mě to potěšilo a chtěl bych poděkovat všem, kteří pro mě hlasovali. Upřímně mám ale větší radost z toho, že jsme urvali důležité tři body. V kabině za tohle zatím žádný poplatek nemáme, avšak nedivil bych se, kdyby se toho teď někdo chytil, a tak by mě to stálo asi nějakou láhev do klubového baru.
Nyní vás čeká zápas v Dukovanech. Co od zápasu očekáváš a jaký  výsledek vás uspokojí?
Béčko Dukovan zatím prohrálo jen v minulém kole. Tuším, že to pro nás bude těžký zápas na pěkném hřišti, což nám bude vyhovovat a uspokojíme se výhrou. 
 Které týmy se budou podle tebe prát o postup do Okresního přeboru?
Ještě je hodně brzo tipovat, kdo se bude prát o postup. Přesvědčivé výkony zatím předvádí Rudíkov.
 Býváš před zápasem někdy nervózní?
Nejsem úplně tip člověka, který bývá nějak moc nervózní. Ale přiznávám, že například před pouťákem jsem do výkopu trochu byl.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.