Josef Hertel - Popravdě o výhře jsem se dozvěděl od Vás.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Záložník Žimrovic Josef Hertel nám odpověděl na pár otázek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře. Jakým způsobem jste sháněl podporu?
Zdravím, a zároveň děkuji. Žádnou podporu jsem nesháněl.Popravdě o výhře jsem se dozvěděl od Vás. (smích)
Co vás to bude stát v kabině?
Věřím a doufám, že nic. Už tak tam mám dluh za narozeniny. (smích)
Pojďme k zápasu s bruntálskou rezervou. Sice jste měli strašně moc šancí, ale nakonec jste si výhru zajistili až tři minuty před koncem. Jak jste zápas viděl vy?
Ne vždycky se daří, kdybychom dali gól v prvním poločase, a že jsme měli šanci až až, tak by výsledek mohl skončit jako předchozí zápas. Důležité bylo, že jsme celý zápas hráli naplno až do konce, a nikdo to nevypustil.
Otevřel jste skóre zápasu. Popište situaci naším čtenářům.
Nejsem gólový hráč, takže za každý gól jsem o to více šťastný, navíc když je to v nerozhodném zápase, tak to má pro mě ještě větší hodnotu.
Po pěti kolech jste na čele tabulky. Máte postupové ambice?
Tak jako každý chce postoupit, tak i my se snažíme udělat vše proto, abychom postoupili. Věřím, že letos se to povede. (úsměv)
Kdo si myslíte, že bude váš největší konkurent?
Nemám tušení. Popravdě jsem ten typ hráče, co se dozví jméno soupeře teprve na hřišti, takže nevím, jak jsou na tom soupeři. (smích)
Na jakém postu se vám nejlépe hraje?
Tři roky zpátky to byl střed zálohy, ale dneska jelikož už od patnácti skrz školu netrénuji, tak je to kraj zálohy, kde můžu těžit z vytrvalostní stránky, když už nemám takovou techniku, kterou bych potřeboval.
V kolika letech jste odstartoval vaši kariéru a jak se dále vyvíjela?
Bylo to asi v šesti, kdy jsem začal v Žipě. Poté Hradec, rok v Oticích, pak opět Hradec a za muže jsem byl už zase zpátky v Žipě.
Láká vás zahrát si ve vyšší soutěži?
Popravdě ani ne. Jak jsem říkal, tak na trénink už od patnácti není čas, a já jsem rád, když si zahraju aspoň o víkendu, což ve vyšších soutěžích by bez tréninku takto nešlo.
Vím, že jste voják. Jak moc vám pomáhá vojenský výcvik ve fotbale?
No moc nepomáhá, spíš naopak. Jak jsem říkal, na trénink s balónem není čas, takže to nahrazují kondičním tréninkem, který bych neměl, kdybych sám nechtěl. V samotné armádě toho moc nenaběhám. (smích)
Jak trávíte svůj volný čas a jaké jsou vaše koníčky?
Můj koníček je běh, fotbal a volný čas nejraději trávím se svými kamarády.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.